SKUPI NASTUPI

Isplivao cjenik Sandre Afrike, od ovih iznosa zavrtit će vam se u glavi: ‘Ne odlučujem o tome, ja sam tu da pjevam‘

Prepričala je kako voli pjevati na svadbama, a tamo je ‘normalno uzeti veliku napojnicu‘

Sandra Afrika

 Instagram/Sandra Afrika/

Već je poznato da je Sandra Afrika jedna od najbolje plaćenih pjevačica na regionalnoj estradi, no sada se saznalo koliko zapravo ova popularna pjevačica zaradi po jednom nastupu.

Kako tvrdi Kurir, "cijenik je isplivao na površinu", a umjesto do sad poznatih sedam tisuća eura, pjevačica po nastupu dobiva 14 tisuća eura.

- Ja ne odlučujem o svojoj cijeni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i što će biti. Istina je da je cijena duplo veća, ali oni to sve sređuju. Taj dio posla je njihov. Ja sam tu samo da pjevam - rekla je Sandra.

Nadalje, u srpskoj televizijskoj emisiji "Ekskluzivno" prepričala je kako voli pjevati na svadbama, a tamo je "normalno uzeti veliki bakšiš".

- Sa svojom pjesmom "Devojka tvoga druga" napravila sam veliki uspjeh. Voli narod takav zvuk. Pjevam ponekad i po 20 puta na svadbama. Negdje je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila pet tisuća eura - ističe 35-godišnja Sandra.

Ova je pjevačica inače poznata po oskudnim izdanjima u spotovima i na koncertima, a i sama priznaje kako se voli "odijevati provokativno".

- Kao mlada, voljela sam nositi provokativne stvari. Par godina nakon su moje starije kolegice isto počele s takvom odjećom, no bitno je da sam ja bila na meti kritika i da su za mene govorili "Evo, skinula se Afrika" - prepričala je Sandra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 11:06