BRAČNI KRAH

Iskrena Miley Cyrus: ‘Nisam previše plakala nakon razvoda, suze ionako ne bi ništa promijenile‘

Ako pitate frajere s kojima sam prekinula jesam li s godinama postala manje osjećajna, reći će da jesam, ali ja mislim drugačije, kaže
Miley Cyrus 
 
 RCA Records/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Američka pjevačica Miley Cyrus (27) gostovala je u skandinavskom talk showu "Skavlan" te progovorila o svom ljubavnom životu, ali i globalnoj krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa.

Vlasnica hitova "Party in the USA" i "Wrecking Ball" lani u kolovozu razvela se od australskog glumca Liama Hemswortha (30) poslije samo osam mjeseci braka - par je prije toga bio u vezi punih deset godina.

image
Liam Hemsworth i Miley Cyrus
Kyle GRILLOT/AFP

- Iskreno, nisam previše plakala nakon razvoda. Ako pitate frajere s kojima sam prekinula jesam li s godinama postala manje osjećajna, reći će da jesam, ali ja mislim drugačije. Postoji ta određena stigma da su žene koje krenu dalje sa svojim životima hladne, a to jednostavno nije istina.

Ja sam naučila krenuti dalje, morala sam, jer iza mene su dvije vrlo traumatične godine tijekom kojih sam u požaru u Malibuu izgubila dom, a umrla mi je i baka koju sam iznimno voljela i s kojom sam bila beskrajno bliska.

A onda je došao razvod... No suze ionako ne bi ništa promijenile - to što nisam plakala ne znači niti da sam hladna niti da bježim od vlastitih osjećaja. Pokušala sam biti aktivna u onim stvarima koje mogu kontrolirati, nisam htjela ostati zarobljena u drami i problemima. Moj 'recept' za suočavanje s teškim vremenima svodi se na pokret - jer putovanja i upoznavanje novih ljudi zbilja liječe. Kad izgubite jednu osobu, druga uđe u vaš život - izjavila je Miley, a prenosi Daily Mail.

U nastavku razgovora pjevačica se osvrnula i na pandemiju covida-19.

- Podjele u društvu nikad nisu bile vidljivije nego sad, podjele između rasa i bogatstva, shvaćanje da su bogatstvo i zdravlje zapravo izjednačeni, da predstavljaju istu stvar... Mislim da je to jako pogrešno i zato su ovi predsjednički izbori u SAD-u velika i važna prekretnica - zaključila je Cyrus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:16