PRIVATNI KRAH

'IŠAO SAM DO SVOJIH KRAJNJIH GRANICA...' Brad Pitt novinarima otkrio kako se uspio izvući iz pakla alkoholizma nakon dramatičnog razvoda od Angeline

 
 Getty Images

"Išao sam do svojih krajnjih granica i na kraju sam se odrekao akohola", rekao je Brad Pitt za The New York Times. Otvoreno je ispričao o tome kako se uspio izvući iz alkoholizma nakon dramatičnog razvoda od Angeline Jolie.

U rujnu 2016. godine glumica je podnijela zahtjev za razvod nakon što su u braku proveli dvije, a prije toga u vezi deset godina. Odgajali su zajedno i šestero djece, troje svoje biološke i troje posvojenih.

Šuškalo se da je do prekida došlo zbog Pittovih poroka, a navodno su se žestoko posvađali u privatnom avionu jer je on bio pijan.

Nakon što je doživio težak privatni krah, 55-godišnjak je redovito odlazio na sastanke anonimnih alkoholičara godinu i pol.

Zahvalan je muškarcima koji su tamo bili s njim i otvoreno pričali o svojim teškim iskustvima.

"Oni su sjedili u krugu i bili toliko iskreni na način koji do tad nisam doživio", objasnio je glumac.

Nazvao je sastanke mirnim mjestom gdje je bilo vrlo malo osuđivanja. "Bilo je oslobađajuće otkriti svoju mračnu stranu grupi stranaca, kojima sam mogao vjerovati da neće sve to prenijeti medijima."

Angelina Jolie and Brad Pitt arrive on the red carpet at the world premiere of the film
REUTERS / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:40