NA METI KRITIKA

Internet žestoko osudio starletu: ‘Kakva si ti to majka kad kupaš dijete u sudoperu?!‘

U prošlosti je bila kritizirana zbog nošenja oskudne odjeće oko svoje kćeri

Chanel i Coco

 Profimedia/

Unatoč kritikama, poznata starleta Coco Austin ostaje pri svojoj odluci da 6-godišnju kćer Chanel kupa u sudoperu, prenosi Page Six.

- Što god ja napravila, ljudi moraju nešto reći o tome - rekla je Austin na Fandomovoj zabavi u New Yorku ovog utorka.

- Ako ste mama, zasigurno ste okupali svoje dijete u umivaoniku - tvrdi 43-godišnja Coco koja ne vjeruje da je to "ljudima odjednom čudno".

image

Chanel u sudoperu

Tiktok/screenshot/

Naime, manekenka se prošlog mjeseca suočila sa žestokim reakcijama jer je snimila svoju kćer, koju dijeli sa suprugom Ice-T-jem, kako se kupa u kuhinjskom sudoperu.

- Do sada ste morali već shvatiti da sam ja nekonvencionalna majka - branila se nedugo nakon što su se počeli nizati negativni komentari.

- Radim ono što mi ide i što mi je lakše. Neki će možda htjeti uzeti neke smjernice radije nego da me vrijeđaju! - poručila je Coco.

image
Starmax/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Starmax/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Čak se i njezin 64-godišnji muž zauzeo za nju i rekao da se treba naviknuti na "negativnost interneta i društvenih mreža".

- Mislim da s društvenim mrežama morate očekivati ​​komentare. Dakle, reakcija će biti pozitivna ili će biti negativna. Dakle, jedini način da ih spriječite da komentiraju vaše dijete je da ga ne objavljujete - tvrdi reper.

image

Chanel i Coco

Profimedia/

Međutim, par, koji je u braku gotovo 22 godine, odlučio je komentare stranaca ne uzimati k srcu.

Inače, Austin je i u prošlosti bila kritizirana zbog nošenja oskudne odjeće u društvu svoje kćeri, kao i zbog toga što je dopuštala djetetu da ima francusku manikuru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:19