UMRLA U BOLNICI

Influencericu (34) izdalo srce samo nekoliko sati nakon plastične operacije, obitelj očajna: Skupljamo za sprovod...

Christina Ashten Gourkani, 34-godišnji američki model, umrla je prošlog četvrtka u bolnici dok se oporavljala od operacije

Christina Ashten Gourkani

 /Instagram

Zvijezda OnlyFansa i djevojka koju uspoređuju s Kim Kardashian umrla je od srčanog udara samo nekoliko sati nakon što se podvrgla plastičnoj operaciji.

Christina Ashten Gourkani, 34-godišnji američki model, umrla je prošlog četvrtka u bolnici dok se oporavljala od operacije, javlja Daily Mail.

Njezina je shrvana obitelj pokrenula GoFundMe stranicu kako bi prikupila sredstva za njezin sprovod koji će se održati idući tjedan.

Na stranici su objavili izjavu u kojoj govore o šoku i tjeskobi obitelji, kao i kratak opis trenutaka koji su doveli do Christinine smrti.

- S dubokom tugom i neizmjerno teškim i slomljenim srcem obavještavamo vas o nesretnoj i neočekivanoj smrti naše prekrasne voljene kćeri i sestre Christine Ashten Gourkani, napisala je obitelj.

Opisali su i potresan trenutak kada je obitelj primila poziv u 4.30 ujutro, kada im je rečeno da Christina umire.

Glasnogovornik obitelji zatim je opisao noćnu moru gledanja kako ona propada nakon srčanog udara.

Od srijede poslijepodne, stranica GoFundMe je prikupila 3.540 od željenih 40.000 dolara.

Cristinina kolegica s OnlyFansa Mary Magdalene odala joj je počast na Instagramu.

Magdalene, ovisnica o plastičnim operacijama koja je i sama jednom gotovo umrla na operaciji kojom je pokušala dobiti najdeblju vaginu na svijetu, napisala je da ne poznaje Christinu, no vidjela je njezine fotografije na Instagramu.

- Mislila sam da je stvarno lijepa, tako je tužno da je upravo umrla od plastične operacije. To je zaista zastrašujuće jer nikad ne znate kada možete umrijeti od rizične operacije, dodala je, a zatim iznijela i vlastite strahove o oštećenju mozga svaki puta kada ode pod nož.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:13