X RATNIK

Ime Kanye Westa ispisano je na izraelskom projektilu: Iza ove provokacije stoji MMA borac?!

Haim Gozali, izraelski majstor mješovitih borilačkih vještina često se ruga na račun smrti Palestinaca

Kanye West 

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ime Kanyea Westa napisano je na izraelskom projektilu koji će se očito koristiti u ratu na Bliskom istoku, a istaknuti MMA borac Haim Gozali preuzeo je "zasluge" za tu provokaciju, piše TMZ. Gozali, izraelski majstor mješovitih borilačkih vještina koji je nekoć bio povezan s tvrtkom Bellator i koji je bio vrlo otvoren o sukobu između Izraela i Hamasa često se rugajući smrti Palestinaca u posljednjih nekoliko mjeseci, objavio je tu fotografiju u nedjelju.

Strku je već izazvao u studenom zbog ispisivanja imena muslimanskih UFC boraca na bombu za koju se činilo da je na prvoj crti bojšita, uključujući Khabiba Nurmagomedova i druge koji su izrazili potporu Palestini. Haim im se očito pokušavao narugati, no nejasno je je li on taj koji sam piše imena ili ima nekoga drugog u IDF-u da to radi u njegovo ime, no u svakom slučaju, ima sve te fotografije.

Sada je nova slika nekih projektila koji su očito u posjedu izraelske vojske postavljena na njegov X račun i on proziva Kanyea, piše TMZ, na vrlo nepristojan i okrutan način. Iznad slike projektila koji izgleda kao pravi napisao je: "Kanye West, ti ne voliš nas Židove. Dakle, ni mi tebe ne volimo !!!" Na samoj slici vidi se natpis "Kanye West leti u Gazu, Haim Gozali." Haimu je nedavno zabranjen pristup X-u, ali sada se vratio.

Razlog zbog kojeg uopće proziva Westa je glazbenikova antisemitska retorika u proteklih godinu dana. Kanye se nije komentirao Haimovu prozivku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:31