ZVIJEZDA BAYWATCHA

‘Imam rak dojke, a tu operaciju nikad ne bih ponovila. Nisam bila spremna za taj kupaći kostim...‘

Podvrgnula se nizu operacija, uključujući operaciju smanjenja grudi. Danas se bori s rakom dojke

Nicole Eggert, 1993.

 Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Glumica Nicole Eggert, zvijezda nekad popularne serije "Spasilačka služba", nedavno je objavila da boluje od raka dojke, a sada je priznala kako žali što je otišla pod nož i povećala grudi s 18 godina. Prema Page Sixu, Eggert je na setu serije postala "svjesna" sebe, odnosno, svog izgleda i poželjela povećati grudi.

image

Nicole Eggert

Max Schweigmann/United Archives/Profimedia/Max Schweigmann/united Archives/profimedia

- Gledam sve te mlađe djevojke koje to rade i zgražam se. Moj savjet je da ostave svoja tijela na miru - rekla je u intervjuu za magazin People.

- No kada morate odijenuti taj jednodijelni kupaći kostim i toliko ste ravni da kostim nije nimalo naboran, onda ne možete učiniti ništa. Ne možete ga napuniti nečim - prisjeća se Eggert, koja ističe kako nije bila "fizički, a ni psihički" spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu.

image

Nicole Eggert

The Baywatch Company - Album/Album/Profimedia/The Baywatch Company - Album/album/profimedia

Nadalje, rekla je da nije imala pojma da je dobila ulogu u kultnom "Baywatchu" i da je u to vrijeme mislila da će glumiti u "spin-off seriji o srednjoškolcima u Malibuu". Svoju odluku da glumi u seriji je nazvala "glupom".

Od tada, podvrgnula se nizu operacija grudi, uključujući i smanjenje grudi koje je dokumentirala u kontroverznoj emisiji TV programa E! “Botched”, 2015. godine.

image

Nicole Eggert u emisiji E! kanala

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca, glumica je punila stupce internetskih portala iz drugog razloga - otkrila je da ima 2. stadij kribriformnog karcinoma. Kada je objavila tu zabrinjavajuću vijest, Eggert je rekla da čeka ulazak u operacijsku salu kako bi joj uklonili bolnu kvržicu u lijevoj dojci i kako bi saznala kada može započeti s kemoterapijom.

Glumica je priznala kako često "paničari jer zna da rak raste u njoj svakom sekundom koja prođe", a najteže joj pada pomisao na napuštanje kćeri Dilyn (25) i Keegan (12).

- Dilyn je odrasla osoba, ali imam i 12-godišnjakinju kod kuće. Ja sam joj jedini skrbnik, nemam obitelj, nemam ništa - objasnila je.

image

Nicole Eggert, 2013.

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia
image

Nicole Eggert fotografirana 2023.

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Inače, Eggertina bliska prijateljica Mindy Molinary kreirala je GoFundMe stranicu za nju kako bi joj pomogla s njezinim skupocjenim liječenjem.

- Neće moći raditi zbog brojnih operacija i tretmana. Pred njom je dug, zastrašujući put. Preklinjem vas da pomognete mojoj prijateljici platiti svoje bolničke račune, ali i osigurate da neće ostati bez doma za svoju obitelj tijekom ovog iznimno teškog perioda - piše na stranici na kojoj možete donirati novce 52-godišnjoj glumici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 07:01