IMA SVOJ TIP...

‘Imam 56 godina i spavam samo s 20-godišnjacima. Ovi stariji su dosadni u krevetu i ne mogu pratiti moje potrebe‘

Elaina je također OnlyFans model, a napisala je i knjigu, odnosno vodič o tome kako izlaziti sa starijim ženama

Elaina St James

 Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

56-godišnja Elaina St. James privukla je pažnju javnosti nakon što je javno progovorila o tome da će izlaziti samo s muškarcima koji su u svojim 20-ima. Razlog? Dosadio joj je dosadan seks sa starijim muškarcima. Još prije četiri godine po prvi je put ‘bacila oko‘ na mlađe tipove, nakon što je otkrila da muškarci njezinih godina jednostavno ne mogu pratiti njezine želje i potrebe u krevetu.

Tako njezin najnoviji dečko ima samo 23 godine, a razlika među njima je 33 godine. Na Instagramu je objasnila zašto više nikada neće izlaziti sa starijim muškarcem, a ta kontroverzna snimka prikupila je više od 27 tisuća pregleda.

"Izlazit ću samo s dečkima u 20-ima. Prije nekoliko mjeseci našla sam si 23-godišnjeg ljubavnika. U prošlosti sam bila s muškarcima koji su bili mlađi od mene, ali ovaj je do sada najmlađi. Volim njegov dječački dobar izgled, slatko ponašanje i vitalnost. On je tako pozitivan, opušten, ima sjajno tijelo i puno kose. Za razliku od starijih muškaraca, mladići imaju sjajna tijela. Na nekim su dijelovima mekani, a na drugima baš i ne...", počela je svoje objašnjenje ova seksualno aktivna gospođa i nastavila: "Neću izlaziti ni sa kim tko legalno ne smije piti alkohol u Americi, ali ne mogu više ni zamisliti da izlazim s nekim starijim od 40 godina jer postaju mrzovoljni starci. Mlađi me često zovu milf ili puma, ali ja to volim."

image

Elaina sa svojim 23-godišnjim dečkom

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Što se tiče muškaraca njezine dobi, otkrila je da joj je brzo dosadila ista stara rutina i njihovi zdravstveni problemi.

"Stariji muškarci imaju bolesna leđa, erektilnu disfunkciju, loše stavove i puno ‘prtljage‘ iz prošlosti. U spavaćoj sobi je uvijek sve isto, iste poze. Seks ili nije postojao s njima ili je bio posao - nije bilo ni spontanosti ni želje. S mlađim muškarcima je seks s druge strane nevjerojatan! Oni su živahni, razigrani i uživaju u zadovoljavanju starije žene", objasnila je.

Elaina je također OnlyFans model, a napisala je i knjigu, odnosno vodič o tome kako izlaziti sa starijim ženama - "How to Date Hot Older Women: The Ultimate Guide to Dating Older Women‘.

Na platformi za odrasle, OnlyFansu, ima uglavnom muške pretplatnike iz čitavog svijeta, a dobna granica kreće im se od 25 do 40 godina, no ima i nekih 19-godišnjaka. Tijekom prvih osam mjeseci na OnlyFansu zaradila je šesteroznamenkasti novčani iznos, a mjesečno zaradi oko 15 tisuća dolara.

image

Elaina St James

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Kad je krenula s OnlyFansom, iznenadilo ju je koliko su muškarci voljeli njezin ‘mekani trbuh‘.

"Oni to obožavaju i to je poruka za svaku ženu koja se osjeća loše zbog svog trbuha ili obješenih grudi. Meni muškarci svakog dana govore: ‘Volim tvoj trbuh, volim tvoj mekani trbuščić kakav ima i moja mama.‘ Žene to moraju čuti jer se većina njih želi ‘pokardashianiti‘, ali pravi muškarci, kao i velika većina mlađih muškaraca, vole prirodno tijelo, zato se nemojte ubijati da biste bile savršene jer savršenstvo ne postoji i muškarci vole autentičnost", poručuje.

"Znam da ja nisam savršena. Nemam savršeno tijelo. Imam tijelo majke. Imam trbuh. Ne volim vježbati", dodala je i podijelila nekoliko savjeta za muškarce koje žele hodati sa starijim ženama:

1. Ponašajte se prema njima kao prema ženama: i dalje volimo da nam se govori da smo lijepe i poželjne. Ali bez onog dodatka - ‘za svoje godine‘.

2. Budite pouzdani i iskreni: Kad si starija žena, nije uzbudljivo kad te tip ‘ghosta‘.

3. Prihvatite da se njihov svijet neće vrtjeti oko vas: Većina starijih žena ima djecu, kućne ljubimce, stare roditelje, prijatelje koji su im dragi, jednostavno imaju i drugih stvari u životu.

4. Radite stvari koje im olakšavaju život: Mlađi muškarci mogu pomoći oko čišćenja dvorišta, a to odraslim ženama može biti vrlo seksi.

5. Nemojte ih zvati ‘mamicama‘ koje će vam dati novac: Iako će starije žene vrlo vjerojatno imati više novca od vas, nijedna žena ne voli muškarce koji je pokušavaju iskoristiti zbog novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:48