WOW!

Ima 91 kg i titulu najseksi žene na svijetu, a sad se skinula i pozirala u toplesu!

Ponekad je osvježavajuće skinuti stvari i istinski cijeniti ljepotu u jednostavnosti, izjavila je manekenka

Ashley Graham

 Sgp/Ddp Usa/Profimedia/Sgp/ddp Usa/profimedia

Slavna plus size manekenka Ashley Graham koja se ranije pohvalila da ima 91 kilogram, ponovno je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama kada je objavila fotografije na kojima pozira u toplesu. Dok na jednoj fotografiji grudi prekriva rukama, na drugoj nosi samo prozirnu mrežicu koja malo toga ostavlja mašti...

"Ponekad je osvježavajuće skinuti stvari i istinski cijeniti ljepotu u jednostavnosti", izjavila je ova manekenka uz fotografije za časopis Love Want.

Podsjetimo, časopis Maxim ove ju je godine proglasio za najseksepilniju ženu svijeta. Ovu ljepoticu agenti su otkrili kad joj je bilo samo 12 godina u jednom shopping centru, a ubrzo je izgradila uspješnu karijeru u svijetu modelinga.

Surađuje s poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi, a također je inspiracija brojnim ženama diljem svijeta jer je svojim zanosnim oblinama promijenila način na koji se gleda na žensko tijelo. Ashley također često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i filtera, što je pravo osvježenje u moru iskrivljenih vrijednosti koje se danas cijene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:27