MLADOLIKA VERA

Ima 73 godine i izgleda senzacionalno! Legendarna modna dizajnerica iznenadila pojavom: ‘Zaboga, pa ti ne stariš‘

Dizajnerica se na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku pojavila u mini haljini

Vera Wang

 Ndz/Starmax/Profimedia/Ndz/starmax/profimedia

Slavna 73-godišnja dizajnerica Vera Wang ponovno je oduševila svojim nevjerojatnim mladolikim izgledom, piše Page Six.

image

Vera Wang

Andrea Renault/Afp/Profimedia/Andrea Renault/afp/profimedia

Dizajnerica se na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku pojavila u mini haljini u kojoj je otkrila ramena, noge i dio trbuha, a kombinirala ju je s visokim crnim čarapama koje su joj dosezale do bedra te visokim kožnim čizmama.

Kosu je isplela u dvije pletenice, a nosila je i velike sunčane naočale, također crne, što su joj pohvalili brojni prijatelji i obožavatelji.

- Vera postaje sve bolja i bolja - jedan je od komentara na njezinoj objavi na Instagramu.

- Zaboga, ti uopće ne stariš - stoji u komentarima na Instagramu. Jedan od pratitelja ju je nazvao “vječnom lijepom”, a brojni su pohvalili njezine duge noge.

Na dodjelu nagrada je Vera Wang došla s pjevačicom Vanessom Hudgens koju je odjenula u svoje kreacije, odnosno, čipkasti grudnjak, crnu maksi suknju i prozirni ogrtač.

Podsjetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu trgovinu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica na svijetu.

Danas pod svojim brendom proizvodi svakodnevnu odjeću, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:00