FIT BAKA

Ima 53 godine i dvoje unučadi, a izgleda k‘o avion: Šokirat će vas koliko jaja mjesečno konzumira!

Seksi baka Andrea postala je hit na društvenim mrežama zbog svog izgleda i načina života

Andrea Sunshine

 Instagram

Fit baka Andrea Sunshine (53) iz Londona postala je hit na društvenim mrežama zbog svog nevjerojatno mlađahnog izgleda. Andrea svakodnevno vježba u teretani minimalno tri sata, a vodi računa i o prehrani.

"Jedem 150 jaja i više od 15 kilograma slatkog krumpira mjesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokulu koja je izuzetno hranjiva. Znam da 150 jaja nekome zvuči šokantno, ali stvarno jako puno treniram i savjetujem se s nutricionistima", rekla je atraktivna baka, prenosi Daily Mail.

Njezin je cilj da uvijek bude bolja, a odricanje smatra nužnom žrtvom. Jaja su inače vrlo popularna među ljudima koji žele izgraditi mišiće, s obzirom na to da jedno prosječno jaje sadrži 13 grama proteina. Budući da često vježba, važno joj je unositi veliku količinu kalorija u svoj organizam.

"Unesem više od 3500 kalorija dnevno koje su raspoređene u šest do osam obroka", objašnjava.

Andrea ima dvoje unučadi, a mnogi je nazivaju 'fitness bakom', što njoj ne smeta. "U najboljoj sam formi i beskrajno sam zdrava. Postoji predrasuda da bi žene u određenoj dobi trebale brinuti samo o domu i obitelji. Moguće je oboje", govori.

"Volim vježbati i volim fizičke aktivnosti. Smatram da je briga o samome sebi izraz ljubavi, što sam s vremenom naučila. Zbog toga planiram obroke, brinem se o tome što jedem i izbjegavam masnoće i slatkiše kad god mogu", otkriva Andrea kojoj se ne prestaju javljati brojni mlađi muškarci.

Fitness influencerica, koja ima 53 tisuće pratitelja na društvenim mrežama, kaže da je ljudi nazivaju 'zvijeri'. "Mlađi muškarci su zaluđeni starijim damama koje dobro izgledaju, tako da mi se cijelo vrijeme upucavaju. Ima ih svih dobnih skupina, neki su čak mlađi od 25, a najčešće imaju između 30 i 35 godina", priznaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:56