OKUPLJANJE U PARIZU

Ikone 90-ih opet na okupu: Vladarice modnih pista dobile su ozbiljnu 20-godišnju konkurenciju

Dvojac je rijetko viđen na istoj modnoj pisti, ali sada su se Cindy i Kaia pojavile na modnoj reviji brenda Off-White

Cindy Crawford, Naomi Campbell, Gigi Hadid i Helena Christensen

 Instagram

Supermodel 1990-tih, Cindy Crawford (56) i njezina 20-godišnja kćer Kaia Gerber ukrale su reviju na Pariškom tjednu mode.

Dvojac je rijetko viđen na istoj modnoj pisti, ali sada su se zapaženo pojavile na modnoj reviji brenda Off-White te su dominirale pistom. Svaka je predstavila po jednu kreaciju iz kolekcije jesen/zima talijanske luksuzne modne marke, u čast pokojnog dizajnera Virgila Abloha, prvog afroameričkog kreativnog direktora slavne francuske modne kuće Louis Vuitton i osnivača brenda Off-White.

Dok je bila iza pozornice, Cindy se ponovno susrela sa svojom kolegicom, supermodelom iz 1990-ih, Naomi Campbell koja je također prošetala modnom pistom, a zatim je pozirala sa supermodelom Helenom Christensen, kao i današnjom zvijezdom manekenkog svijeta Gigi Hadid. U ulozi modela našla se i teniska legenda Serena Williams, Ablohova velika obožavateljica koju je odijevao za teniske nastupe, a Cindy i Kaia su uočene kako se fotografiju s njom.

Na modnoj večeri pojavila se pop zvijezda Rihanna s dečkom A$AP Rockyjem, a iz prvog reda reviju su pratili i Pharrell Williams, Carla Bruni, Luka Sabbat, Taylor Hill, Tina Kunakey te Noémie Lenoir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:00