OPET IZLAZI

Ikona 90-ih nakon šest godina opet spremna za spojeve: ‘Srećom, ranije mi je seks bio raskalašen‘‘

Dobitnica Zlatnog globusa rekla je nedavno da bi mogla ‘izdržati godinama bez seksa‘

Drew Barrymore

 Drew Barrymore Show/Ferrari/Profimedia

Gotovo šest godina nakon razvoda od Willa Kopelmana, glumica Drew Barrymore ponovno je "dostupna i na tržištu", prenosi Page Six. Tijekom posljednje epizode emisije "The Drew Barrymore Show", 47-godišnjakinja je rekla Whoopi Goldberg da "ponovno izlazi" nakon što je shvatila da joj je previše ugodno biti sama.

- Posljednji put kada si bila ovdje, obje smo bile same. Nismo izlazile. Izlaziš li sada? - Barrymore je pitala Goldberg i nastavila objašnjavati da je prošlo previše godina te da je shvatila da joj je preugodno biti sama.

Goldberg je rekla kako ona sama ne traži ozbiljnu vezu, no 67-godišnjakinja je unatoč tome ponudila mali savjet Drew Barrymore.

image

Drew Barrymore i Whoopi Goldberg

Screenshot/YouTube

"Možda je to za sada dobar način, ali doći će trenutak kad ćeš reći samoj sebi - sada želim nekoga tko će biti dio mog života. Trenutno možda to nije ono što tražiš i zato ti je dobro ovako kako je trenutno", odgovorila je Goldberg.

Podsjetimo, Barrymore i Kopelman, koji imaju dvije kćeri, 10-godišnju Olive i 8-godišnju Frankie, prekinuli su vezu još 2016. godine, nakon četiri godine braka. Od tada glumica nije imala intimnu vezu.

image

Drew Barrymore, 1995.

Warner Bros Collection/Everett/Profimedia

Barrymore tvrdi da nije osoba kojoj treba seks i koja mora ići van te komunicirati s ljudima na toj razini. Dobitnica Zlatnog globusa, koja priznaje da bi mogla "izdržati godinama bez seksa", kaže da je razlog zbog kojeg sada može bez seksa vrlo raskalašeni seksualni život koji je vodila dok je bila mlađa.

S druge strane, dok Barrymore još nije krenula dalje nakon prekida, Kopelman je počeo izlaziti s Alexandrom Michler 2020., a par se vjenčao u kolovozu 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:24