SANREMO

Ibrahimović Talijanima zapjevao Lepu Brenu: Pojavio se i ‘vlasnik‘ besprijekornih mišića te 74-godišnja rock‘n‘roll vila

Ovog puta nije došao uz glazbu svoje omiljene pjevačice Nade Topčagić

Amadeus i Zlatan Ibrahimović

 Www.imagephotoagency.it/Imago Stock&people/Profimedia/Www.imagephotoagency.it/imago Stock&people/profimedia

Zlatan is back, objavio je Rai na svom službenom Instagram profilu. Misle, naravno, na Zlatana Ibrahimovića koji se sinoć, u prvoj večeri najvećeg talijanskog festivala Sanremo, ukazao na pozornici Teatra Ariston kao specijalni gost spektakla.

Ovog puta nije došao uz glazbu svoje omiljene pjevačice Nade Topčagić, čija je skladba ‘Jutro je‘ pratila njegov dolazak na Sanremo prije tri godine, nego je odabrao Lepu Brenu i njen hit ‘Luda za tobom‘. Reakcije publike se podijeljene: neki na društvenim mrežama kažu kako je takav ulazak na binu ‘odvratan‘, dok drugi ističu da im je Ibro simpatičan.

Uz specijalnog gosta Ibrahimovića, bivšeg nogometaša Juventusa, Intera i Milana, prva festivalska večer svakako će ostati upamćena i po nastupu lanjskog festivalskog pobjednika Marca Mengonija, koji je, na radost publike, otpjevao ‘Due vite‘. Zgodni kantautor pažnju publike privukao je neobičnom košuljom satkanom od mreže, koja je otkrivala njegove besprijekorne mišiće.

Kad smo već kod odjeće, grijeh bi bio ne spomenuti Loredanu Berte koja je ponovo pokazala da godine nisu važne, pa je tako u svojoj 74. na scenu izašla kose obojane u plavo, u mini suknji koja je više skrivala nego otkrivala. Njezina pjesma ‘Pazza‘ poručuje, kaže prekaljena plavokosa rock and roll vila, da moramo prije svega voljeti sami sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:40