ODOBRAVA LI TATA?

I Obamina kći slaba je na košarkaše: ‘U vezi je sa sinom slavnoga glumca, već je upoznao Michelle‘

Clifton Powell Jr. je bivši košarkaš koji sada radi kao komercijalni direktor, stvarajući sadržaj za poznate brendove

Sasha Obama

 Splash News/Splash/Profimedia

Nedavno je u emisiji " The Ellen DeGeneres Show" Michelle Obama govorila o svojim kćerima i njihovim dečkima te koliko su se stvari promijenile u njezinoj kući. Bivša prva dama iskreno je progovorila o majčinstvu i o tome kako su djevojke nekada voljele braću Jonas, a sada kući dovode 'odrasle muškarce'.

Dva dana nakon intervjua, Sasha Obama, kći bivšeg predsjednika Baracka Obame, uočena je u šetnji Los Angelesom sa svojim navodnim dečkom Cliftonom Powellom Jr., bivšim košarkašem koji sada radi kao komercijalni direktor, stvarajući sadržaj za brendove kao što su Nike i Peloton.

image

Clifton Powell Jr.

Instagram

Sasha se preselila u LA prošlog kolovoza nakon što je napustila studij na Sveučilištu Michigan zbog tečaja na USC-u. Vjeruje se da je na svom novom sveučilištu upoznala Cliftona, kojeg također nazivaju 'Cliff' i 'CP3'.

Zanimljivo je da je Powell Jr. sin Cliftona Powella, glumca poznatog po svojim sporednim ulogama u serijama "Ray" i " Sljedeći petak". Osim što mu je tata glumac, njegova mama je uspješna poslovna žena i vodi tvrtku za dizajn interijera pod nazivom whateverUneed Designs te ugostiteljsku tvrtku Chef Kim, a njegova sestra Maya vodi vlastitu kozmetičku tvrtku za pletenje kose pod nazivom Suga Honey Glam Incorporated.

Clifton je pohađao privatnu školu Village Christian High School u San Fernandu čija školarina iznosi 28.340 dolara godišnje i nudi "izvrsno kršćansko obrazovanje". Škola se usredotočuje na to da religija postane "središnji dio života učenika". Godine 2016. Clifton je dobio košarkašku stipendiju, ali se kasnije ipak odlučio fokusirati na rad u filmskoj industriji.

U svojoj košarkaškoj biografiji napisao je da se nada karijeri voditelja te nikada nije krio svoje ambicije za životom izvan sporta.

Do sada se nije puno toga znalo o Sashinoj starijoj sestri, no Malia je snimljena s Roryjem Farquharsonom još 2017. godine, iako se ne zna jesu li trenutno zajedno.

Uz to, Powell Jr. je navodno već upoznao Michelle, no još nije poznato je li upoznao i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu. Kako pišu strani mediji, bivši predsjednik dočekao je Malijinog dečka Roryja, koji je boravio u obiteljskoj rezidenciji u Washingtonu DC tijekom karantene 2020. godine.

image

Barack Obama, Michelle Obama i kćeri Malia i Sasha poziraju s obiteljskim psima Boom i Sunnyjem u Vrtu ruža Bijele kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:59