NOVI DETALJI SPORA

‘Hvalio se trosatnim seksom uz pomoć Viagre, a kakve sam sve vulgarnosti doživjela...‘

Bilo je poruka koje su sadržavale razne reperove maštarije s Pisciottom, ali i vulgarnih videozapisa

Lauren Pisciotta

 Instagram/planet/profimedia

Stižu novi detalji pravnog spora između bivšeg OnlyFans modela, Lauren Pisciotte, i repera Kanyea Westa, koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Pisciotta je rekla da reper nije prestajao pričati o seksu dok je ona bila njegova zaposlenica te da joj je često slao poruke seksualne prirode među kojima je, kako prenosi Daily Mail, bila i ona da je uzeo Viagru kako bi spavao s osobom s A-liste.

image

Kanye West

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bilo je tu i poruka koje su sadržavale razne Westove maštarije s Pisciottom, ali i vulgarnih videozapisa. Pisciotta je navela i da je West često govorio kako priželjkuje imati seks s majkom jedne od svojih zaposlenica Yeezyja, a da pritom zaposlenica to promatra.

Navodi se i da je reper jednom zamolio Pisciottu da ga posjeti u hotelu u Malibuu kako bi mu donijela podatke za prijavu na Netflix, ali je kasnije priznao da je htio da dođe kako bi mu dala zagrljaj za njegov rođendan. Pisciotta je istaknula i trenutak kada je reper došao u studio s muškom i ženskom gošćom pa je rekao muškom gostu da može imati seks s Pisciottom ako mu on dopusti seks sa ženskom gošćom.

image

Lauren Pisciotta

Instagram/planet/profimedia/Instagram/planet/profimedia

Inače, West je pozvao Pisciottu da radi za njega dok je ona imala visoke prihode od OnlyFansa. Radni je odnos trajao od srpnja 2021. do listopada 2022., kada je reper Pisciotti dao otkaz. Obećana otpremnina od tri milijuna dolara nije nikada otplaćena pa Pisciotta, uz seksualno uznemiravanje, Westa optužuje i za nezakonit otkaz, kršenje ugovora te neprijateljsko radno mjesto.

Kako Daily Mail piše, reper tek treba podnijeti pravne dokumente kao odgovor na Pisciottinu tužbu, a koliko je poznato, datum ročišta zakazan je za 1. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 11:52