JE LI STVARNO KRAJ?

Hvala i doviđenja: Dok je J. Lo uživala u Europi, Ben Affleck pokupio je sve svoje stvari iz zajedničke vile

Glumac već neko vrijeme živi u kući blizu svoje biše i njihovo troje djece koju iznajmljuje za 100 tisuća dolara mjesečno

Ben Affleck

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon uživanja u Parizu i Italiji, Jennifer Lopez dobro raspoloženje drži i u Americi, ako je vjerovati njezinim društvenim mrežama. S druge strane2, glumac Ben Affleck ponovno je uhvaćen u trenutku neraspoloženja dok je napuštao svoj ured u Los Angelesu, prenosi Daily Mail, koji tvrdi da je glumac, prije nego se njegova supruga vratila iz Europe, pokupio svoje stvari koje je imao u 60 milijuna dolara vrijednoj vili, koju dijeli s Lopez.

Affleck već neko vrijeme živi u kući blizu svoje biše Jennifer Garner i njihovo troje djece - Violet, Seraphina i Samuel. Riječ je o nekretnini koju glumac iznajmljuje za 100 tisuća dolara mjesečno. "Tamo je već oko dva mjeseca. Čini se da je dobro. Svaki dan je u uredu i čini se usredotočen na posao. Također provodi vrijeme sa svojom djecom", kazao je izvor.

Affleck i Lopez su početkom lipnja, kako prenosi Daily Mail, stavili na tržište vilu koju zajedno dijele na Beverly Hillsu za 65 milijuna dolara. Iako je to dodatno potaknulo ljude da zaključe da je ovoj romansi kraj, poslovni odnosi para i dalje tvrde suprotno. Lopez bi trebala glumiti u dva nadolazeća filma u produkciji njezina supruga i njegova najbolja prijatelja, glumca Matt Damona. Riječ je o filmovima "Unstoppable", i "Kiss Of The Spider Woman".

No, poslovne ih obaveze i udaljavaju. "On sada snima ‘Accounting 2‘ i snimanje traje dugo, naporno radi i još žonglira uz to brak i djecu. Tako da ponekad nije baš najbolje raspoložen", kazao je izvor u Affleckovu obranu za neraspoloženje koje je navodno zbog brojnih obaveza.

Što se tiče Lopez, otkako je odgodila svoju turneju "This Is Me... Live" posvetila se svojim blizancima Maxu i Emmi, a turneju ostavila za ljeto 2025. "Uzbuđena je zbog odlaska na turneju sljedeće godine kada joj privatni život bude mirniji...", objasnio je izvor ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:56