‘ŠTO SU MU UČINILI?‘

Hollywoodski glumac neprepoznatljiv u novome filmu, znate li tko se skriva iza prljavštine i blata?

34-godišnji glumac šokirao je gledatelje u novom filmu, u kojem ga se može vidjeti prekrivenog prljavštinom, s ranama na licu

Film 'Gold'

 Screenshot Youtube

Slavni glumac Zac Efron izgleda daleko od svog prepoznatljivog looka iz vremena "High School Musical Days" u najnovijem traileru za film 'Gold'. 34-godišnji glumac šokirao je gledatelje trailerom za novi film, u kojem ga se može vidjeti prekrivenog prljavštinom, s ranama na licu i u pohabanoj odjeći.

No, njegove prepoznatljive plave oči ne može sakriti niti ova transformacija, a trailerom novog filma i sam se glumac pohvalio na društvenim mrežama.

"Snimanje ovoga bilo je brutalno - ali volim ovo sranje. Tako sam ponosan na sve koji su bili uključeni u ovaj film i hvala svima koji su ga do sada pogledali", napisao je glumac u opisu trailera filma podijeljenog na Instagramu.

Odmah su uslijedile i poruke podrške brojnih obožavatelja, koji su ostali zapanjeni njegovim zapuštenim izgledom.

"Što su mu to učinili?", "Isuse Kriste, impresioniran sam, Zac", "Zgodan je čak i kao zombie", glasili su neki od komentara obožavatelja.

Film govori o dvojici muškaraca, koje glume Zac Efron i Anthony Hayes, koji slučajno pronađu nevjerojatno veliki komad zlata usred australske pustinje. Zajedno smisle plan kako će ga iskopati i podijeliti bogatstvo. Efronov lik ostaje sam čuvati zlato usred pustinje dok Hayesov lik odlazi po bager i opremu za iskop. Efron mora preživjeti u strašnim uvjetima koji ga pomalo počinju voditi u ludilo, a ubrzo počinje sumnjati da ga je njegov partner ostavio da se sam snalazi u opasnoj pustinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:13