SLAVNI GOSTI

Hollywood drhti od straha: Najpoznatije zvijezde na svijetu bile su na kontroverznim zabavama, tko je upleten u skandal?

Diddy se trenutno nalazi u zatvoru u New Yorku, a njegovi slavni kolege čekaju u strahu

P. Diddy i njegovi slavni kolege

 Philip Rock/anadolu/angela Weiss/afp/globe Photos/zuma Press/profimedia/

Reper P. Diddy uhićen je prošli tjedan zbog sumnje da je sudjelovao u reketarenju, trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i brojnim drugim kriminalnim djelima. Većinu takvih djela je počinio tijekom svojih raskošnih zabava koje je organizirao vrlo često, a na koje je pozivao svoje slavne kolege. Iste je zabave nazivao "Freak Offs", a nagađa se da su neki od celebrityja također sudjelovali u tim, takozvanim seks zabavama.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Timmie/Goff Photos/Profimedia

Combs je 2000-ih organizirao jednu od svojih poznatih Bijelih zabava, na kojoj je bilo stotine ljudi, među njima i slavnih. "Sve smo vas nahranili, dali smo vam piće, sad je vrijeme da uživate u životu. Ovo je proslava života. Ovo je prava bijela zabava. Djeca imaju jedan sat da napuste zabavu i onda se ovo pretvara u nešto što, kada budete stariji, ćete htjeti posjetiti", rekao im je on tada.

Iste je zabave, na kojima gosti dolaze odjeveni u bijelo, organizirao od 1998. do 2009., a svaka je bila luđa od one prethodne. Osim što su slavni voljeli odlaziti na njegove bijele zabave, nisu propuštali ni njegove rođendanske zabave, kako je Tom Leonard napisao u svojem članku za Daily Mail. Na nekim od tih zabava je znalo biti i do 1000 ljudi, uključujući i slavne poput Beyonce, Jay Z-ja, Naomi Campbell, Kanyea Westa, Leonarda DiCaprija i brojnih drugih. Njihovi su dolasci zabilježeni fotografijama koje se ovih dana munjevito šire društvenim mrežama uz teorije tko je od njih možda sudjelovao u kriminalnim djelima u kojima je sudjelovao i koje je organizirao Diddy.

image

P. Diddy na tulumu u Las Vegasu 2014. godine

Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Glamurozne zabave započele bi tijekom dana i trajale bi do sljedećeg dana, a zvijezde često nisu voljele odgovarati na pitanja vezana uz njih. Samo bi se neugodno nasmijali i dali neodređen odgovor. Ovih je dana brojnima postalo jasno zašto mnogi od njih nisu htjeli otkrivati detalje partyja koji su se odvijali u luksuznim domovima repera, istim domovima koje su mu nedavno pretresli federalni agenti.

Ono što nisu skrivali je to da ne postoji zabava kao "Diddyjeva zabava", aludirajući na to da su upravo njegovi tulumi ti koji će svima dugo vremena ostati u pamćenju. Međutim, ovih su dana svi ti zabavni trenutci pali u zaborav. Dok Diddy sjedi u zatvoru u New Yorku i čeka svoju presudu, nakon koje bi mogao biti osuđen na doživotnu kaznu, njegovi slavni kolege, kao i cijela zabavna industrija, u strahu čekaju koja će se zvijezda naći u središtu skandala.

Optužnica podignuta protiv repera duga je 14 stranica, a na njoj se, kako piše Tom, ne spominju njegove bijele zabave. Spominju se pak ozloglašeni "freak-offs", privatne hotelske zabave na kojima je Diddy navodno drogirao svoje žrtve i tjerao ih na seksualne radnje, dok je on sve promatrao i snimao. Takve su se zabave održavale danima, a žrtve su bile toliko iscrpljene da su morale primati infuziju. Nakon takvih zabava je reper morao plaćati popravke oštećenja u hotelu, ali je morao platiti i svima onima koji su bili uključeni u njih.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs, Kanye West i princ Harry

Carl De Souza/Afp

Na jednoj od takvih zabava je navodno sudjelovala njegova bivša djevojka Cassie, koja ga je prva optužila za seksualno zlostavljanje. Nedavno je u javnost isplivao video iz jednog hotela u kojem se jasno vidi da je pokušala pobjeći, navodno s "freak-offa", nakon čega ju je Diddy fizički napao.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Cassie

Chris Delmas/Afp

Tužitelji navode kako je Diddy organizirao te zabave, a potom ih je i snimao te je tako zabilježio dolazak svojih slavnih kolega. Njegov bivši tjelohranitelj Gene Deal je ranije ovog tjedna rekao da je Diddy sačuvao snimke političara koji su sudjelovali u "seks zabavama", a dodao je i da bi te snimke mogle razotkriti još neke slavne zvijezde.

Jedan od gostiju bijele zabave, Tom Swoope, rekao je kako su u VIP dijelovima kuće pojedinci seksualno omalovažavali i zlostavljali muške i ženske goste uz obećanje da će im platiti. Bivši diler droge je rekao da je jednom prilikom bio pozvan u Diddyjev dom u Hamptonsu, tijekom jedne od zabava. Reper ga je dočekao u kućnom ogrtaču te ga odveo u sobu gdje je vidio muške repere koji imaju seksualne odnose jedni s drugima.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Među slavnima koji su se našli na jednoj od takvih zabava, protiv svoje volje, je i producent Rodney "Lil Rod" Jones, koji je tužio repera za seksualni napad. U optužnici je naveo da ga je Diddy, s kojim je radio, dirao po intimnim dijelovima i pokušao ga nagovoriti na seks s drugim muškarcem. Navodno mu je rekao da je to "normalno u glazbenoj industriji". Diddy je njegove optužbe negirao, ali je nedugo nakon istih završio u zatvoru. Sada se brojni pitaju postoje li neke zvijezde koje mogu zapravo otkriti što se sve događalo.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Timmie/Goff Photos/Profimedia

Osim Diddyjevog bliskog prijatelja Jay Z-ja, čest gost na zabavama bio je i Usher koji je s 14 godina živio s reperom, a na neki mu način i duguje svoju karijeru. On je ovih dana obrisao sve svoje objave na X-u, što je brojnima bilo izrazito sumnjivo. Osim toga se u javnosti proširio njegov intervju star 20 godina u kojem je rekao kako mu je Diddy pokazao "u potpunosti različite vrste s*anja, posebno seksa". "Uvijek je bilo cura oko nas. Otvoriš vrata i vidiš nekog kako to radi ili nekoliko ljudi u sobi koji imaju orgije", rekao je on tada, prenosi Daily Mail.

Vrlo blizak s Diddyjem je bio i pjevač Justin Bieber, koji se nakon reperovog uhićenja povukao iz javnosti i prema riječima izvora, prolazi kroz izrazito teške trenutke. "Bieber je uznemiren vijestima o Diddyju i ne može ih procesuirati niti razgovarati o njima, tako da se isključio", rekao je izvor ranije.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Justin Bieber

B4859/Avalon/Profimedia

On je P. Diddyja upoznao još kao tinejdžer, a na društvenim mrežama je osvanuo video u kojem je reper pjevaču poručio da ima "48 sati s njim". Dodao je i kako će raditi nešto, ali ne može otkriti što. Ovih se dana pojavio i novi video u kojem su se Bieber i Diddy zagrlili, a brojni su komentirali kako izgleda da Diddy želi provjeriti je li Bieber možda ozvučen. Nekoliko godina kasnije, točnije 2020. godine, Bieber je dao intervju u kojem je plakao pričajući o onome što mu se događalo na početku karijere. Rekao je kako želi zaštiti Billie Eilish koja je tek započela sa svojom karijerom. "Samo je želim zaštititi. Ne želim da prolazi kroz ono što sam ja prošao. Ne želim to nikome. Bilo je loše... Bilo je mračno", rekao je on tada kroz suze.

Osim Biebera je na Diddyjevim zabavama bio i slavni glumac Leonardo DiCaprio, koji je također repera upoznao u svojim mlađim danima.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Leonardo DiCaprio

Globe Photos/Zuma Press/Profimedia

Diddy je 2018. rekao da je DiCaprio njegov "gost broj 1" na svim zabavama. Prisustvovao je i reperovoj proslavi 50. rođendana, ali se navodno od tada nisu čuli. "Leonardo DiCaprio nema ništa s ovim. Posjetio je nekoliko njegovih zabava 2000-ih, ali su doslovno svi išli. To nisu bili "freak-offs". To su bile velike kućne zabave. Leo je bio na početku svoje karijere i zasitio se tulumarenja. On nema poveznice s tim svijetom", rekao je insajder blizak glumcu.

Na popisu gostiju se često moglo vidjeti i ime slavne manekenke Naomi Campbell, koja je s Diddyjem dolazila i na razne javne događaje. Navodno su jedno vrijeme bili i u romantičnoj vezi, ali to nikada nije bilo potvrđeno. Ona je također bila na 50. rođendanu Diddyja, a proslavila je i njegov 54. Tada se reperu i manekenki pridružila i Janet Jackson, a obje su dame objavile fotografiju s reperom na društvenim mrežama. Istu su obrisale nakon što je Cassie optužila bivšeg za nasilje.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Naomi Campbell

Philip Rock/Anadolu Via Afp

Brojni se pitaju je li kakvu ulogu u "freak-offs" imala Jennifer Lopez, bivša Diddyjeva djevojka s kojom je bio od 1999. do 2001. Isto se pitaju i za Ashtona Kutchera koji je u jednom intervjuu rekao da se na Diddyjevim zabavama događa puno toga, ali da ne smije ništa govoriti.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Jennifer Lopez

Image Of Sport/Newscom/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 21:18