JUTARNJI TIP

HOLIVUDSKI GLUMAC OBJAVIO SVOJ BIZARNI DNEVNI RASPORED, FANOVI ZAPREPAŠTENI 'Pa kada to ustaješ iz kreveta!? Imaš milijune, pa što ti to treba'

 
 Profimedia, Planet

Holivudski glumac Mark Wahlberg na Instagramu je otkrio svoj dnevni raspored i malo je reći da je šokirao svoje fanove. Čovjeku dan počinje u 2.30 ujutro, a završava već u 19.30. Tijekom dana odradi dva treninga u teretani, igra golf, provodi vrijeme u kriosauni, a na kraju ispada da zapravo radi samo dva sata.

- Holivudska zvijezda si, milijunaš i ideš spavati u 19.30. Zašto!? - najčešći su komentari na društvenim mrežama, ali Wahlberg za njih ne mari. Rekao je da se svog rasporeda drži vrlo striktno i da je u tome tajna njegovog isklesanog tijela.

47-godišnji glumac svaki dan se budi u 2.30. Nakon 15 minuta razbuđivanja slijedi molitva. Doručak mu je na rasporedu u 3.15, a 25 minuta poslije odlazi u teretanu. Trening mu traje sat i 35 minuta.

U 7.30 Wahlberg malo vježba golf-udarce, a u 9.30 odlazi u kriosaunu.

- Terapija u kriosauni je sjajna za oporavak tijela, a pomaže vam da bolje spavate - rekao je Wahlberg kad je gostovao kod Ellen DeGeneres.

Actor Mark Walhberg and wife Rhea Durham are pictured taking a dip in the ocean while on holiday in Barbados.
02 Jan 2018, Image: 359063393, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency


U trenucima dok se većina njegovih kolega tek ustaje, Wahlbergu je prošlo već pola dana. Otprilike dva sata dnevno provodi na sastancima ili obavlja telefonske razgovore, a oko 15 sati skuplja djecu po školama. S obzirom da ima četvero djeco, prođe dosta dug put automobilom dok ih sve ne pokupi i odveze kući.

Nakon još jednog treninga i uživanja u obiteljskom krugu, Wahlberg odlazi u krevet već u 19.30.

© Mark Walhberg Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:52