CRNI PETAK

Holivudska zvijezda ozlijeđena u Zagrebu: Sva je u masnicama, čini se da je slomila i prst

Budući da se radi o akcijskom filmu neke scene u kojima sudjeluje su prilično brutalne pa mora nositi kaskaderski prsluk

Kate Beckinsale

 Instagram/

Kate Beckinsale (49) pokazala je ozljede koje je zaradila posljednjih dana na snimanju filma "Canary Black" u Zagrebu. Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije velike masnice na ruci, jakog crvenila kod malog prsta koje izgleda kao lom, te ranu na obrazu. Uz njih je stavila opis TGIF (Thank God It‘s Friday - Hvala bogu danas je petak).

Budući da se radi o akcijskom filmu neke scene u kojima sudjeluje su prilično brutalne pa mora nositi kaskaderski prsluk.

image

Kate Beckinsale

Instagram/
image

Kate Beckinsale

Instagram/

Neki Kateini pratitelji našalili su se da je za sve kriv Crni petak i gužva oko blagajni trgovina, a drugi su joj poželjeli da ozljede čim prije prođu. Neki su posumnjali da možda nije riječ o ozljedama napravljenima za film.

Kate u filmu glumi CIA agenticu Avery Graves, kojoj su teroristi oteli supruga i sad je ucjenjuju da izda vlastitu zemlju. Već je tjednima u Zagrebu gdje se film snima na čak 130 lokacija.

image

Kate Beckinsale

Instagram/

Glavna glumica Kate najpoznatija je po ulozi u SF franšizi "Underworld", gdje je tumačila naslovnu ulogu vampirice Selene, ženskog elitnog ubojice koji se bori protiv vukodlaka. U jednoj od uloga je i hrvatska glumica Romina Tonković, koja igra njezinu prijateljicu, hakericu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:23