MARGOT ROBBIE

Holivudska glumica o jednoj od najseksi filmskih scena: ‘Inzistirala sam da u njoj budem potpuno gola‘

Iako joj je redatelj filma Martin Scorsese ponudio da ublaži scene kako bi joj bilo ugodnije, glumica je to odbila

Margot Robbie

 Sebastien Bozon/Afp

Popularna australska glumica Margot Robbie dokazala je da je predana svojim ulogama od kada je kročila u holivudski svijet. Naime, Robbie je inzistirala na tome da bude potpuno gola u hit filmu Martina Scorsesea ‘Vuk s Wall Streeta’ iz 2013.

image

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese na setu filma ‘Vuk s Wall Streeta‘

Paramount Pictures/Photo12 Via Afp

U razgovoru za The Telegraph 2014., filmska zvijezda je priznala da se boji što će njeno golo tijelo biti ovjekovječeno na internetu te otkrila da je Scorsese ponudio da ublaži scene kako bi njoj bilo ugodnije, no ona je to odbila.

U nedavnom intervjuu, glumica koja je tada imala 23 godine, izjavila je kako je za nju golotinja radi same golotinje sramotna.

- Ako su tako napravili samo da djevojka skine gornji dio, onda je to odvratno, kaže.

- Ali također mi je odvratno kada netko tko bi se u stvarnom životu skinuo, u filmu ostavi grudnjak na sebi ili se prekrije plahtom. Jednako me iritira vidjeti nekoga za koga je koreografirano da se pokrije, nastavlja.

- Cijela poanta moga lika je to što je njeno tijelo jedino ‘što vrijedi‘ na ovom svijetu, dodaje.

- Tako da kada mi je Marty (Scorsese) pokušao pomoći rekavši mi da u sceni u kojoj Naomi zavodi Jordana, mogu nositi ogrtač, odbila sam. Mora biti gola. Ona tako polaže svoje karte na stol, kaže glumica.

image

Margot Robbie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta‘

Paramount Pictures/Photo12 Via Afp

U razgovoru za Porter 2018. objasnila je kako se to ne vidi kada osoba gleda film, ali u stvarnosti je riječ o maloj spavaćoj sobi u kojoj je nagurano 30 članova ekipe.

- Svi su muškarci u prostoriji, a ja 17 sati glumim da se diram što je stvarno vrlo neobično ako morate zakopati neugodnost i apsurd cijele situacije te se duboko posvetiti tome, otkrila je.

Robbie, koja je karijeru započela u seriji ‘Neighbours’, nastavila je glumiti u velikim holivudskim filmovima uključujući ‘Suicide Squad’, ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i nadolazeću ‘Barbie‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:55