Catherine Zeta-Jones

Holivudska diva otkrila tajnu mladolikog izgleda: ‘Kolače i torte ne jedem, ali ih zato sanjam!‘

Za New Beauty je nedavno kazala kako je tajna njenog izgleda u tome da vodi normalan i privatan život usprkos slavi
Catherine Zeta-Jones
 Casa Zeta-jones Coffee/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Catherine Zeta-Jones priznala je da sanja kolače i torte.

Glumica mladolikog izgleda i zavidne linije priznala je da iznimno pažljivo pristupa ishrani i da dobro važe što unosi u organizam, jer želi izgledati jednako dobro kao i prije tridesetak godina kada je započela karijeru.

Pedesetjednogodišnja diva koja se suprugom Michaelom Douglasom ima dvoje djece, Carys (18) i Dylana (20), otkrila je kako već godinama nije okusila ništa slatko te ispričala kako je njen san da navali na kolače kada 'doista ostari'.

- Kada doista ostarim, uzimat ću mnogo vitamina kako bi mogla jesti slatko ostatak života - rekla je za Wall Street Journal.

image
Catherine Zeta-Jones
Robyn Beck/AFP

Za New Beauty je nedavno kazala kako je tajna njenog izgleda u tome da vodi normalan i privatan život usprkos slavi i da je kod kuće samo Cath.

- Nisam uvijek Catherine Zeta-Jones. Pretežno sam Cath. A kada sam Cath, volim se sklupčati na kauču sa svojom obitelji. Ja jako volim svoju privatnost i nemam je potrebe dijeliti s javnosti i medijima. Nikada neću objaviti fotografije iz kupaonice niti one sa suprugom u vreloj kadi - kazala je Catherine Zeta-Jones koja kaže da je tajna njenog uspješnog braka s Michaelom Douglasom prije svega u tome što se njih dvoje još uvijek dobro zajedno zabavljaju:

- Nikad nismo izgubili smisao za humor, uživamo jedno u drugome, a kada se tome doda ljubav i međusobno poštovanje, nema ljepšeg - kazala je glumica.

image
Catherine Zeta-Jones
Robyn Beck/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:58