BITKA SE NASTAVLJA

Hoće li uspjeti postići dogovor o razvodu? Glumica viđena vidno iscrpljena nakon osam sati posredovanja s bivšim

Odvjetnici zavađenog para našli su se dan ranije prije sastanka uoči suđenja kako bi pokušali dogovoriti roditeljski plan za njihove dvije kćeri

Sophie Turner

 Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia/Dylan Travis/abaca/abaca Press/profimedia

Sophie Turner i Joe Jonas proveli su osam sati zajedno u srijedu tijekom prvog dana svojeg četverodnevnog posredovanja. Zvijezda serije "Igra prijestoja" snimljena je kako odlazi sa sastanka u New Yorku u društvu odvjetnika oko 18 sati, dok je njezin uskoro bivši suprug isto mjesto, na koje su također stigli odvojeno, napustio dva sata kasnije.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ležerno odjevena 27-godišnja glumica činila se prilično iscrpljena, a ranije istog dana viđena je kako izlazi iz stana Taylor Swift, gdje je odsjela sa svoje dvije kćeri.

image

Taylor Swift i Sophie Turner uočene su u jednom njujorškom restoranu

Roka/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Odvjetnici zavađenog para našli su se u utorak na sastanku prije suđenja, tijekom kojeg je otkriveno da će se par sastajati kako bi pokušali dogovoriti sporazum o razvodu i roditeljski plan za kćeri, 3-godišnju Willu i godinu dana staru Delphine.

Njih su dvoje upleteni u sukob oko teritorija otkako je 34-godišnji Jonas prošli mjesec podnio zahtjev za razvod. Turner je nakon toga tužila svog otuđenog muža vezano uz povratak njihove djece u njihov "zauvijek dom" u Engleskoj. U svojoj je tužbi tvrdila da su se ona i pjevač prije razlaza dogovorili da svoju obitelj presele ‘preko bare‘. Taj je plan, prema sudskim dokumentima, potvrđen u pismu koje je Jonas napisao u lipnju. Međutim, glazbenik sada traži "50-50" zajedničko skrbništvo nad svojom djecom, što znači da će provoditi više vremena u SAD-u nego što je Turner prvotno očekivala. Iako je Jonasov predstavnik nedavno rekao da se otac "slaže s tim da se djeca odgajaju i u SAD-u i u Velikoj Britaniji".

Tijekom saslušanja u utorak, sudac je također odredio suđenje paru za 2. siječnja. dok čekaju, Turner i Jonas su se dogovorili da će djevojčice biti u New Yorku, gdje su oboje viđeni kako provode puno vremena uz svoju djecu.

Unatoč dosadašnjem gorkom razvodu para, izvor je ekskluzivno za Page Six rekao da se frontmen benda DNCE nada da će se njegov odnos s uskoro bivšom suprugom popraviti uz posredovanje.

"Joe je predan tome da uspije sa Sophie u posredovanju i ne želi se svađati, sve dok mogu postići pošten dogovor oko djece", otkrio je insajder.

Glazbenik je podio zahtjev za razvod od glumice prošli mjesec nakon četiri godine braka. Iako je nepoznat razlog koji je doveo do razlaza, par se navodno žestoko posvađao na Jonasov 34. rođendan u kolovozu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:02