POVORKA

Hoće li djeca princa Williama i Kate Middleton nazočiti sprovodu kraljice Elizabete II.?

Kraljevska djeca bit će među 500 uzvanika, uključujući predsjednika SAD-a i prvu damu

Princ William, Kate Middleton te princ George i princeza Charlotte

 I-images/Eyevine/Profimedia

Prema BBC-u, princ William i Kate Middleton u ponedjeljak vode svoju najstariju djecu, princa Georgea i princezu Charlotte, na sprovod kraljice Elizabete II.

image

Princ George i princeza Charlotte

I-images/Eyevine/Profimedia

Devetogodišnji George i sedmogodišnja princeza Charlotte hodat će u povorci s kraljevskom obitelji prateći lijes, ispred njih bi trebali hodati William i Kate, a nakon njih princ Harry i Meghan Markle.

Što se tiče princa Louisa, koji je poznat po tome što često privlači pozornost, Page Sixu je rečeno da četverogodišnjak ne dolazi na sprovod zbog svoje "mlade dobi". Kraljevska djeca bit će među 500 uzvanika, uključujući predsjednika SAD-a Joe Bidena i prvu damu Jill Biden, kako bi odali počast pokojnom monarhu.

image

Princ William i princ George

I-images/Eyevine/Profimedia

Princeza od Walesa, Kate Middleton, prethodno je rekla ožalošćenima da je njihovo troje djece "dobro" nakon gubitka prabake. Rekla je da održavaju djeci stvari "što normalnijima". Dodala je da su se djeca dobro snašla u novoj školi i bila je zahvalna na podršci. Do sada, prije kraljičina sprovoda, djeca su bila odsutna s javnih izlazaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 06:07