‘HARRY & MEGHAN‘

Hoće li Charles Sussexima ukinuti titule nakon eksplozivnog dokumentarca? ‘Tada bi pak tvrdili da je to odmazda‘

U svom novom serijalu ispričali su koliko su bili nesretni kao članovi kraljevske obitelji koju su na kraju napustili 2020.

princ Harry i Meghan Markle

 Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

Stvari postaju sve napetije. To se jasno vidi u drugom nastavku Netflixove dokumentarne serije ‘Harry & Meghan’. Međutim, čini se da kralj Charles III. nikada neće oduzeti Sussexima njihove titule, kako govore upućeni iz kraljevske obitelji.

Još na dan njihova vjenčanja, 19. svibnja 2018. pokojna kraljica Elizabeta II. dodijelila je Harryju i Meghan titule vojvode i vojvotkinje, no kritičari smatraju da bi se Sussexi sada trebali odreći tih titula.

Naime, Harry i Meghan su u novim nastavcima ispričali koliko su bili nesretni kao članovi kraljevske obitelji, koju su na kraju napustili 2020. te se preselili u SAD.

image

kralj Charles III.

Julian Simmonds/Afp

Kontroverzni britanski novinar Piers Morgan žestoko je napao nekadašnji kraljevski par u objavi na svom Twitter profilu te ih čak nazvao ‘otrovnim štakorima‘.

- Kralj Charles mora ovim otrovnim štakorima oduzeti sve preostale titule i veze s kraljevskom obitelji. Mora to učiniti brzo prije nego što unište monarhiju, napisao je u svom tweetu.

No ipak, jedan stručnjak izjavio je za Page Six kako oduzimanje titula kralj vjerojatno nikada ne bi razmatrao, uglavnom zato što bi to bilo previše sitničavo.

- To bi samo dovelo do toga da Sussexi tvrde da je to odmazda i dokaz da nikada nisu bili poželjni u kraljevskoj obitelji, dodao je.

U novom traileru za drugi dio Netflixove dokumentarne serije Meghan dramatično govori kako ‘nije bila bačena vukovima, već je bila hrana vukovima’. U međuvremenu, Harry se nadovezuje kako su lagali da zaštite njegovog brata, princa Williama, a nikada nisu htjeli reći istinu kako bi zaštitili njih.

Oglasio se i jedan kraljevski stručnjak rekavši kako bi trebali prestati koristiti svoje titule s obzirom na to da su seriju nazvali jednostavno ‘Harry & Meghan’, jer inače djeluju zbunjujuće.

image

princ Harry i Meghan Markle

Handout/Afp

- Žele li biti normalni, ali iznimno moćni ljudi ili žele živjeti u sjeni svog bivšeg kraljevskog života?, pitao se.

Glavni urednik kraljevskog magazina ‘Majesty’ Joe Little izjavio je za Page Six kako ne postoji ništa što bi spriječilo Harryja da se odrekne svoje titule.

- Harry bi se mogao odreći svoje titule princa ako želi, baš kao što je to učinila princeza Patricia od Connaughta, unuka kraljice Viktorije, kada se udala za običnog pučanina prije nešto više od jednog stoljeća, objasnio je.

Smatra se da Sussexi žele da njihova djeca Archie (3) i Lilibet (1) imaju kraljevske titule, ali da kralj čeka završetak Netflixova dokumentarca i objavljivanje Harryjeve knjige ‘Spare‘ u siječnju 2023.

Unatoč svemu, predviđeno je da će kontroverzni par prisustvovati krunidbi kralja Charlesa u svibnju sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:02