LIVIN‘ LA VIDA LOCA

Hitmejkeru uručili nalog za zabranu pristupa zbog obiteljskog nasilja: Riječ je o bivšem ljubavniku?

Navodno je nalog od suda tražio muškarac s kojim je pjevač bio sedam mjeseci u vezi, iako je u braku i ima četvoro djece

Ricky Martin

 Pablo Porciuncula/Afp/Profimedia

Ricky Martin (50) posljednjih je dana postao vruća medijska tema, ali ne zbog nekog novog ljetnog hita koji će svijet rasplesati poput, recimo "Livin la vida loca" iz davne 1999. godine, novog vrućeg spota ili glumačke uloge.

Prvo ga je njegova bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila za tri milijuna dolara zbog navodnog kršenja ugovora i neisplaćenih provizija. Na tu tužbu još nije odgovorio, a opet je dospio na naslovnice zbog pravnih problema - zbog obiteljskog nasilja. Preciznije, pjevač je opet u problemima zbog naloga za zabranu pristupa koji je neimenovana osoba ishodila na sudu pozivajući se na portorikanski pravni akt za prevenciju i postupanje u slučajevima obiteljskog nasilja.

Sudac je potpisao zahtjev za zabranu prilaska i policajci su posjetili Martinov dom u Doradu u Portoriku kako bi mu pokušali uručiti nalog, što je medijima otkrio glasnogovornik policije Axel Valencia.

image

Ricky Martin i Jwano Yosef zajedno su već godinama

Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia

Dodao je da ne može iznositi detalje zato što je nalog odobren na temelju zakona o obiteljskom nasilju, gdje žrtve/podnositelji ostaju anonimne. Rekao je da nalog Martinu zabranjuje kontaktiranje s podnositeljem zahtjeva, a sudac će tijekom kasnijeg saslušanja odlučiti treba li nalog ostati na snazi. Osoba koja je podnijela nalog nije kontaktirala policiju nego je otišla direktno na sud.

Portorikanske novine El Vocero pišu da je pjevač s osobom koja je tražila zabranu pristupa bio u vezi sedam mjeseci, a da su prekinuli prije dva. Prema tom listu, neimenovani bivši ljubavnik tvrdi da Ricky Martin nije prihvatio njihov razlaz te da je najmanje tri puta viđen ispred kuće te osobe.

- U nalogu stoji da se tražitelj boji za svoju sigurnost - prenosi El Vocero.

Pjevačevi predstavnici ekspresno su demantirali sve optužbe protiv pjevača u izjavi za magazin People.

- Optužbe protiv Rickyja Martina koje su dovele do naloga za zabranu pristupa potpuno su lažne i izmišljene. Sigurni smo da će, kada prave činjenice izađu na vidjelo u ovoj stvari, naš klijent Ricky Martin biti potpuno oslobođen svih sumnji - izjavili su.

Pritom, očito smatraju da se radi o nekoj osobi zaluđenoj pjevačem, s psihičkim problemima.

I sam Martin obratio se javnosti preko društvenih mreža rekavši kako će poduzeti pravne korake u situaciji s nalogom i "lažnim optužbama", te zahvalio svima na porukama podrške.

image

Ricky i Jwano 2019. godine, s jednom od svoje dvije kćeri

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U svakom slučaju, osoba u pitanju koja je tražila zabranu pristupa, nije Martinov suprug Jwano Yosef, s kojim ima četvero djece - 13-godišnje blizance Valentina i Mattea, te trogodišnje kćeri Luciju i Renn. Svi se sada pitaju što se događa u njihovu braku jer u javnosti nije bilo ni riječi o krizama, razvodu ili problemima. U posljednjem intervjuu u kojem je govorio o obitelji, krajem prošle godine, Ricky Martin izjavio je da on i Jwano trenutno ne razmišljaju o daljnjem proširenju obitelji, no to ne znači da ubrzo neće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:41