TEŠKE OPTUŽBE

Hitmejker podnio tužbu od 20 milijuna dolara protiv nećaka: ‘Nisam ga seksualno zlostavljao, on je neprilagođen‘

Sanchez, koji je sin njegove polusestre Vanesse Martin, ranije je tvrdio da su on i njegov ujak bili u sedmomjesečnoj vezi

Ricky Martin

 Nina Zotina/Sputnik Via Afp

Slavni pjevač Ricky Martin podnio je tužbu u iznosu od 20 milijuna dolara protiv svog 21-godišnjeg nećaka Dennisa Yadiela Sancheza, koji je optužio zvijezdu za seksualno zlostavljanje, stoji u dokumentima do kojih je došao NYP.

TMZ, koji je prvi izvijestio o ovome događaju, navodi da je popularni 50-godišnji pjevač podnio tužbu u srijedu u Puerto Riccu. Mjesec dana nakon što je Sanchez povukao svoju zabranu prilaska pop zvijezdi, Ricky Martin tvrdi da mu je počeo slati poruke putem Instagrama, u kojima mu je prijetio da će ‘uništiti nejgov ugled i integritet‘ ako mu ne da novac.

image

Ricky Martin

Capital Pictures/Profimedia

Martin u svojoj tužbi tvrdi da se Sanchez, kojeg je opisao kao ‘neprilagođenu osobu‘, hvalio da mu je slao poruke do 10 puta dnevno tijekom četiri mjeseca. Također je dodao da je Sanchez objavio njegov broj mobitela na internetu te napravio Instagram profil za jedno od njegove djece, što je slavnog tatu poprilično uznemirilo, prenosi Page Six.

Martin vjeruje da je zbog njega propustio unosne poslovne prilike te traži 20 milijuna dolara odštete. Također dodaje da se on i nejgova obitelj osjećaju ‘nesigurno‘ u Puerto Ricu zbog Sanchezova navodnog ponašanja.

Još u srpnju pjevač je objasnio i zašto se nije odmah pozabavio Sanchezovim optužbama o njegovu incestuoznom ponašanju - unatoč tome što je njegov tim u to vrijeme oštro poricao ‘lažne i izmišljene‘ tvrdnje.

image

Ricky Martin

Afp/Profimedia

"Dva tjedna nisam se smio braniti jer sam slijedio proceduru, u kojoj me zakon obvezuje da ne govorim dok ne izađem pred suca", rekao je tada Ricky Martin.

Sanchez, koji je sin Rickyjeve polusestre Vanesse Martin, ranije je tvrdio da su on i njegov ujak bili u sedmomjesečnoj vezi, a Ricky ga je uhodio u njegovoj kući nakon što su prekinuli prije dva mjeseca.

"Hvala Bogu da su ove tvrdnje dokazano lažne, a ja ću vam otkriti istinu. Ovo sve je toliko bolno i poražavajuće za mene, moju obitelj i moje prijatelje. Ne bih ovo poželio nikome", reagirao je tada pjevač na iznesene optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:45