Zvijezde i Halloween

Heidi Klum je snimila horor film, Kerry Washington natjecateljica je u ‘Sqid Games‘...

Haley Bieber kopirala je Britney Spears, Chloe Bailey lik Angeline Jolie iz filma, a Saweetie je Žena mačka kao Hale Berry
maske za haloween

Svjetske zvijezde, a posebno one američke i britanske obožavaju Halloween, Noć vještica i iz godine u godinu trude se nadmašiti i druge i sami sebe u kreiranju ludih kostima i sudjelovati na što više zabava. Kako su 2020. zbog lockdowna uglavnom obilježavali taj dan po svojim domovima, ove su si godine, kada imaju prilike tulumariti u znaku strave, dali oduška. Društvene su mreže prepune nevjerojatnih, strašnih, seksepilnih i simboličnih kostima i maski.
Supruga pjevača Justina Biebera tako je odabrala pretvoriti se u Britney Spears iz faze njezina hita "...baby one more time", reperica Megan thee Stallion jeziva je kao Pinhead iz filma Hellraiser, Lizzo je urnebesna kao Baby Yoda iz serije "Mandalorian", a ni slavne nije zaobišla "Squid Game" manija. Kraljica partyja za Halloween, Heidi Klum ove godine nije pozvala slavne prijatelje u svoj dom. Ipak, pokazala je zašto se o njezinim kostimima i zabavama govori dugo nakon 31. listopada. Heidi je, naime, ove godine pripremila pravi film u trajanju od sedam minuta i 46 sekundi pod nazivom "last Halloween", a uz njega se može vidjeti i "making of" video.
- Inače bih imala tradicionalnu zabavu za Noć vještica u nedjelju navečer...no ove godine stvari još uvijek izgledaju malo drugačije. Umjesto zabave, moja obitelj i ja želimo biti prvi koji će vam poželjeti siguran i jeziv vikend.
Film u skladu starinskih hororaca pogledalo je gotovo 700.000 ljudi.



Heidi Klum snimila je pravi horor-film s obitelji


Haley Bieber kopirala je mlađahnu Britney Spears



Pjevačica Chloe Bailey kopirala je lik Angeline Jolie iz crtića Riba ribi grize rep


Mlada glazbenica Sawetie postala je Žena mačka po uzoru na Hale Berry



Model Kendall Jenner postala je Mrtva nevjesta iz crtića Tima Burtona


Reperica Lizzo odlučila je postati dijete Yoda iz serije Mandalorian


Glumica Kerry Washington postala je natjecateljica u seriji "Squid Game"


Obitelj Johnnyja Legenda i Chrissy Teigen postala je "Obitelj Addams"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:34