POVRATAK U 90-E

Heidi Klum ‘iskopala‘ zanimljive fotografije iz mladosti: Oduševljava besprijekornom linijom preko 30 godina

Na fotografijama ima i raspuštenu svoju prepoznatljivu dugu, ravnu smeđu kosu uz minimalno šminke

Heidi Klum na ljeto 2023.

 Loic Venance/Afp

Heidi Klum dopustila je obožavateljima da zavire u rane dane njene manekenske karijere objavivši čak 10 svojih fotografija u kupaćem kostimu iz 1992. godine. Naime, njezina ih je majka "pronašla u podrumu".

Na fotografijama, nasmiješena 19-godišnja Klum pozira u nizu jednodijelnih kupaćih kostima koji su snimljeni za prijavu na natjecanje u njezinoj rodnoj Njemačkoj.

- Slično kao što i ja gledam fotografije i videozapise modela za ‘Germany‘s Next Top Model‘, sada vi vidite moje prijavne fotografije za jedno od natjecanja ljepote iz 1992. godine - napisala je slavna Heidi ispod fotografija.

Na prvoj fotografiji, 19-godišnja Njemica nosi crni kupaći kostim s plavo-žutim uzorkom i pozira s rukama iza glave, a zatim pozira u stolcu u istom stilu. Tu su i fotografije na kojima odijeva bijeli jednodijelni komad s crnim karoima, srcima, pikovima i trefovima dok zauzima različite poze na fotografijama.

Klum, koja na fotografijama ima raspuštenu svoju prepoznatljivu dugu, ravnu smeđu kosu uz minimalno šminke, odjenula je i izazovni kupaći kostim s izrezima na bokovima.

Kako piše Page Six, ništa se nije promijenilo jer Heidi i dalje voli pozirati u kupaćim kostimima. Bila je zvijezda nekoliko "Intimissimi" kampanja za donje rublje sa svojom kćeri Leni, koja je sada istih godina kao Klum na ovim fotografijama s početka karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:39