VRUĆE STRASTI

Hefnerova udovica na plaži se ne odvaja od novog frajera, iskre ‘frcaju‘ na sve strane!

Crystal Hefner na pješčanoj plaži u Meksiku izmjenjuje vruće poljupce u zagrljaju Nathana Levija, inženjera za svemirske brodove
 Archer Publicity/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Gospođa Hefner našla si je novog playboya.

Udovica osnivača Playboya Hugha Hefnera, Crystal, ovog je vikenda snimljena u vrtlogu strasti, kako na pješčanoj plaži u Meksiku izmjenjuje vruće poljupce u zagrljaju dvije godine mlađeg Nathana Levija, inženjera za svemirske brodove.

image
Archer Publicity/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon tri godine korote, Nathan joj je, čini se, vratio osmijeh na lice.

- Ti si moj dom – poručila je 34-godišnja Crystal Nathanu objavivši zajedničke fotografije na Instagramu.

Par provodi odmor uživajući jedno u drugome u luksuznom meksičkom hotelu Casa de Mita, gdje dane mahom provode izmjenjujući nježnosti na plaži. Uživaju u romantičnim šetnjama, jedreći jahtom te u dugim večerama s egzotičnim delicijama.

image
Instagram/Casa de Mita

Crystal Hefner, djevojačkog prezimena Harris, bivša je Playboyeva zečica, koja je s Hughom Hefnerom bila u braku od 31. prosinca 2012. pa sve do njegove smrti 27. rujna 2017. godine. Bila je njegova treća supruga, 60 godina mlađa od njega.

Nedugo prije Hefnerove smrti, Crystal je priznala da su joj dijagnosticirane lajmska bolest i otrovna plijesan, a njezini su simptomi bili posljedica "bolesti implantata dojke". Hefner je izjavila da je zbog implantata doživjela "moždanu maglu" i "kronični umor". Na koncu je odlučila ukloniti implantate što je ublažilo neke od simptoma.

image
Instagram

Nova ljubav bliže joj je po godinama.

Nathan Levi je 32-godišnji inženjer koji gradi svemirske brodove, a javnosti je postao poznat kao vođa tima koji su uspješno lansirali Muskov SpaceX Dragon u ožujku ove godine. Par je, prema nekim izvorima, u vezi oko četiri mjeseca i to nije tek prolazna avantura.

- On je pametan, nježan i uz njega se osjeća sigurnom. Ona već dugo nije bila sretna kao što je sada s njim – otkrila je Crystalina bliska prijateljica Daily Mailu koji je dodao da ju je Levi osvojio već na prvom spoju. Nije štedio, odveo na privatni let avionom.

image
Instagram

- On upravlja avionima, a san mu je postati astronaut – rekla je njihova bliska prijateljica koja je ostala anonimna.

Svi su Crystalini prijatelji navodno oduševljeni Nathanom.

- Tako joj je bilo teško nekoga tko će moći parirati legendi poput Hugha Hefnera, ali čini se da je napokon pronašla takvog tipa – objašnjava anonimna prijateljica.

View this post on Instagram

Welcome to our beautiful guest @crystalhefner

A post shared by Casa de Mita (@casademita) on

Crystal Harris javnosti je postala poznata 2009. kada je sa samo 23 godine postala jedna od djevojaka Hugh Hefnera, a iako su planirali vjenčanje 2011., ljubavi je nakratko došao kraj. Nakon pomirbe, vjenčali su se na staru godinu 2012.

Po zanimanju Crystal je inače model, a povjerila se prijateljima kako se nakon Hefnerove smrti okrenula prizemljenijem stilu života. Rijetko, kaže, nosi štikle. Sada je po cijele dane u tenisicama, bezbrižna, bez teškog make-upa.

image
Crystal Hefner Team

Godinu dana nakon Hefnerove smrti, Crystal Harris prodala je dom na Hollywood Hillsu, koju joj je kupio još 2013. za 5 milijuna dolara, u vrijeme kada su zajedno živjeli u Playboyevoj vili.

Pokojni Hefner ostavio joj je holivudsku vilu vrijednu 5.5 milijuna dolara, a prodala ju je 2018. godine.

image
Crystalhefner Team

Naime, Crystalina vila na prodaju je stavljena odmah nakon Hefnerove smrti, a udovica je za nju tražila 7.2 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:19