NOVI IZAZOV

Harry Styles vrlo otvoreno o svojoj karijeri: ‘Osjećam se kao da nemam pojma što radim‘

Zvijezda filma ‘Don‘t Worry Darling‘ rekao je da glazbu i glumu smatra ‘suprotnima na mnogo načina‘

Harry Styles na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala

 Kazuko Wakayama/Kcs Presse/Profimedia

Pop zvijezda Harry Styles možda je dio jednog od najiščekivanijih filmova na Venecijanskom filmskom festivalu, ali on sebe još uvijek smatra početnikom u svijetu glume.

- Glazbom se bavim malo dulje pa mi je malo ugodnije. Ono što volim kod glume je to što se osjećam kao da nemam pojma što radim - rekao je Styles novinarima u Veneciji.

Zvijezda filma "Don‘t Worry Darling" rekao je da glazbu i glumu smatra "suprotnima na mnogo načina".

- Stvaranje glazbe je stvarno osobna stvar - rekao je Styles na konferenciji za novinare u ponedjeljak poslijepodne. Pridružili su mu se kolege Gemma Chan i Chris Pine te njegova redateljica i djevojka, Olivia Wilde.

image
Kazuko Wakayama/Kcs Presse/Profimedia

- Postoje aspekti glume u kojima se pomalo bazirate na svojim prethodnim iskustvima, ali većinom se pretvarate da glumite nekog drugog - rekao je 28-godišnjak.

- To je ono što mi je najzanimljivije u vezi toga. Ti aspekti pomoći jedni drugima na neki način. Svaki put kad pogledate svijet kroz različite leće, to vam može pomoći da kreirate ono iduće. Smatram da je stvarno drugačije kreirati glazbu i glumiti, a mislim da je zabavno to što nikad ne znaš što radiš ni u jednom od toga dvoje - objasnio je Styles.

Styles je dobio više novinarskih pitanja nego itko drugi na tiskovnoj konferenciji, što je pravi podvig s obzirom na dramu oko filma.

image

Harry Styles

Imagespace/Zuma Press/Profimedia

Styles je kasnije rekao kako se nada da će publika izaći iz kina osvještenija o svojim "zatvorenim mjehurićima u kojima žive".

- Svi smo u stanju sjediti u svojoj komfor-zoni i ignorirati posljedice onoga što se dogodilo u svijetu. Ne može se poreći da te posljedice postoje - tvrdi Styles.

Upitan kako vidi svoju glumačku budućnost, Styles je rekao da uživa "i u glumi i u glazbi".

- Zabavno je sudjelovati u oba svijeta i vidjeti kako utječu jedni na druge - ističe.

Stylesove prethodne filmske uloge uključuju "Dunkirk" Christophera Nolana i malu ulogu na kraju filma "Eternals" Chloe Zhao. Ove jeseni također mu je pripala glavna uloga u Amazonovom "My Policeman", koji će svjetsku premijeru imati na TIFF-u sljedeći tjedan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:52