PAR U NEW YORKU

Harry i Meghan prvi put u javnosti nakon rođenja Lilibet, obožavatelji su ih pratili u stopu

Pozirali su za fotografije na vrhu nebodera, zajedno s gradonačelnikom New Yorka Billom Blasiom
Princ Harry i Meghan Makle
 Roy Rochlin/Getty Images/AFP

Harry i Meghan pojavili su se u javnosti prvi put nakon rođenja male Lilibet. Njihova destinacija bio je New York.

Meghan je rekla da je bilo "lijepo vratiti se" u grad jer su posjetili mjesta povezana s 11. rujna, u mjesecu koji obilježava 20 godina od terorističkog napada.

Oni će također sujedlovati na panelima u New Yorku ovog vikenda, na kojima će pozivati čelnike država da usvoje politiku pravičnosti cijepljenja.

Par je prije tri mjeseca dočekao svoje drugo dijete, Lilibet Dianu.

image
Ed Jones/AFP

Tijekom posjeta New Yorku posjetili su One World Trade Center, izgrađen na mjestu Blizanaca uništenih u napadima 11. rujna.

Pozirali su za fotografije na vrhu nebodera, zajedno s gradonačelnikom New Yorka Billom Blasiom i guvernerkom savezne države New York Kathy Hochul.

Kasnije su se njih dvoje poklonili na memorijalnom trgu 11. rujna. Gledali su preko reflektirajućeg bazena na kojem se nalazio jedan od tornjeva, a posjetili su i Memorijalni muzej 11. rujna.

image
Ed Jones/AFP

Par, koji je u ožujku 2020. otišao s mjesta višeg kraljevskog osoblja tijekom cijelog dana mahao je obožavateljima koji su ih u stopu pratili.

U subotu se pridružuju 24-satnom emitiranju Global Citizen Live koje se održava na više lokacija. Global Citizen organizirao je brojne predstave u gradovima diljem svijeta, od Londona do Lagosa, s izvođačima, uključujući Sir Eltona Johna, Kylie Minogue i Coldplay.

image
Ed Jones/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:48