SVE ZBOG FOTOGRAFIJE

Harry i Meghan oglasili se o skandalu Kate Middleton, a onda sve opovrgnuli: Jesu li i oni koristili photoshop?

Meghanin glasnogovornik rekao je da ona nikad ne bi pogriješila kao Kate, a potom je glasnogovornik njihove zaklade to demantirao

Meghan Markle i princ Harry

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su šutnju o skandalu s uređivanjem fotografija Kate Middleton preko svog glasnogovornika.

"Ovo nije pogreška koju bi Meghan ikada napravila... Ona ima oštro oko i čudnu pozornost za detalje", rekli su za Page Six.

Sada se oglasio i glasnogovornik zaklade para Archewell. Rekao je za Newsweek da te izjave koje je objavio Page Six nisu došle od njih. Dodali su i kako su izjave na Page Sixu možda došle od "nekoga tko je povezan sa Sussexima i izrazio je svoje mišljenje te nije bio službeno ovlašten govoriti u njihovo ime".

image

Meghan Markle i princ Harry

/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princeza Kate odnedavno je predmet spekuliranja, a mnogi korisnici društvenih mreža zabrinuti su za nju jer nije viđena od Božića. Dogodile su se nedavne greške princeze od Walesa u Photoshopu, o kojima se pričalo na društvenim mrežama otkako se pokazalo da postoji nekoliko lažiranih dijelova slatke fotografije koju je podijelila u znak sjećanja na Majčin dan i kako bi zahvalila javnosti na podršci dok nastavlja oporavak od abdominalne operacije. Princeza Kate tada je bila prisiljena ispričati se za svoje pogreške.

image

Kate Middleton s djecom

X/the Prince And Princess Of Wales/

Zatim, nakon Kateine ​​greške u uređivanju, supružnici Sussex su dospjeli u središte pozornosti kada se tvrdilo da su prethodno izmijenili sliku koju su podijelili kako bi objavili svoju drugu trudnoću. Smatra se da je Misan, fotografski prijatelj para, dodao drvo u pozadinu slike.

O tome se Misan Harriman oglasio na X-u.

"Nijedno drveće ili livada nisu pomaknuti ili zamijenjeni, ovo je slika izravno iz kamere. Također, to je Jacaranda drvo, a ne vrba", komentirao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:18