ROĐENDANSKI PIKNIK

Harry i Meghan objavili novu fotografiju malene Lilibet: Mnogima je za oko zapeo jedan upečatljiv detalj

Ovo je druga službena fotografija Lilibet nakon božićne čestitke koju su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili 23. prosinca

Božićna čestitka Sussexovih

 Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia/Eyepress Via Afp/Afp/Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su novu fotografiju svoje kćeri Lilibet koja je snimljena na njezin prvi rođendan u Frogmore Cottageu tijekom platinastog jubileja održanog u čast kraljičine vladavine, prenosi Daily Mail.

Harry i Meghan ove su subote na imanju Windsor priredili "opuštenu vrtnu zabavu" za malu Lilibet, a imali su rođendansku tortu, balone, grickalice i sve ostalo što je potrebno za piknik.

Na službenoj fotografiji s rođendana, malena Lilibet sjedi nasmijana u plavkastoj haljini s bijelom mašnom u kosi, a mnogi su komentirali i njezinu narančastu nijansu kose, baš poput kose njezina oca.

Ovo je druga službena fotografija Lilibet nakon božićne čestitke koju su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili 23. prosinca.

Fotografirao ju je fotograf i prijatelj para, Misan Harriman, koji je sa suprugom, djecom prisustvovao malom pikniku na kojem su navodno bili i neki članovi kraljevske obitelji.

U Frogmore Cottageu je navodno bilo i troje djece Zare i Mikea Tindalla: osmogodišnja Mia, trogodišnja Lena i jednogodišnji Lucas, kao i 11-godišnja Savannah i 10-godišnja Isla, kćeri Petera Phillipsa i Autumn Kelly.

Također, zabavi su prisustvovali i Archiejev kum, Charlie Van Straubenzee, te njegov brat Tom, kum princeze Charlotte.

Kraljica se sa svojom imenjakinjom navodno susrela u četvrtak ili petak, tijekom svečanosti platinastog jubileja.

Princ Harry i Meghan Markle ranije su napustili proslavu platinastog jubileja te su odletjeli privatnim zrakoplovom u Kaliforniju s prtljagom koja je, čini se, uključivala drvenu ljuljačku sličnu onoj kakvu su William i Kate dobili na poklon od princa Charlesa.

Fotograf Misan Harriman napisao je na svom Twitteru: "Bila je velika privilegija sa svojom i njezinom obitelji proslaviti prvi Lilibetin rođendan!"

Kraljevski komentator i prijatelj obitelji Harry i Meghan, Omid Scobie, rekao je da je par pozvao bliske prijatelje i obitelj na "intimni piknik u dvorištu" te objavio sliku. Vrhunac druženja u Frogmore Cottageu u Windsoru bila je torta američke slastičarke Claire Ptak, koja je osmislila i izradila svadbenu tortu za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa 2018. godine.

Glasnogovornik para rekao je da su "dirnuti bezbrojnim rođendanskim željama za njihovu kćer", a također su bili "začuđeni" kada su saznali da je 100 tisuća dolara (79.000 funti) donirano u Lilibetinu čast. Sredstva su namijenjena World Central Kitchenu, neprofitnoj organizaciji koja radi u partnerstvu sa zakladom Archewell, kaže glasnogovornik.

- Organizacija je pružila podršku nakon napada u Uvaldeu u Teksasu te Ukrajini - rekao je glasnogovornik.

Glasnogovornik para nije imenovao konkretne članove obitelji koji su prisustvovali događaju.

'Zabava je bila lijepa i sadržavala je sve što biste očekivali od dječje rođendanske zabave', rekao je izvor za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:26