MILIJUNSKA TUŽBA

Gwyneth Paltrow završila na sudu: ‘Tako me udarila da imam traumatsku ozljedu mozga, slomljena rebra...‘

Zanimljivo je da se ovdje radi o izmijenjenoj tužbi u odnosu na onu iz veljače 2019.

Gwyneth Paltrow

 Rick Bowmer/Afp

Umirovljeni 76-godišnji optometrist Terry Sanderson optužuje američku glumicu Gwyneth Paltrow za bijeg nakon što ga je nasilno udarila dok je skijao na obroncima planine Flagstaff u Utahu u veljači 2016.

Suđenje je započelo u utorak, a Gwyneth je na sud stigla skrivajući se iza velikih sunčanih naočala dok je vani bio pljusak. U dugom kaputu nastojala se zakloniti od kiše, dok je Sanderson lice sakrio iza crne kirurške maske.

image

Gwyneth Paltrow

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Terry tvrdi da ga je glumica udarila takvom snagom da je završio s ‘traumatskom ozljedom mozga, četiri slomljena rebra, s boli, patnjom, gubitkom užitka u životu, emocionalnim stresom i izobličenjem‘. Također je traži 300 tisuća dolara odštete.

Zanimljivo je da se ovdje radi o izmijenjenoj tužbi u odnosu na onu iz veljače 2019. Sanderson je tako promijenio vrijednost odštete s 3,1 milijuna dolara na 300 tisuća dolara.

U podnesku tužbe stoji da mu nije ukazao pomoć čak ni instruktor skijanja koji je trenirao glumicu, premda je vidio da je ozlijeđen. Kasnije je optužio Sandersona da je on izazvao nesreću ‘u lažnom izvješću kojim je želio zaštititi svoju klijenticu‘.

Na pitanje zašto je tužbu podigao tek nakon tri godine, rekao je da je imao problema s odvjetnicima te da nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga. Kasnije je glumica podnijela protutužbu u kojoj tvrdi da je Sanderson zapravo udario u nju na skijalištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:29