IMPRESIVNA NEKRETNINA

Goran Bregović prodao luksuznu vilu u centru Istanbula? Kupio ju je po vrtoglavoj cijeni

Bivše imanje obitelji Bregović s jedne strane gleda na tjesnac koji razdvaja Europu i Aziju, a s druge na šumu

Goran Bregović

 Tomislav Kristo/Cropix

Glazbenik Goran Bregović prodao je vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, dok su novinari spomenutog portala boravili u Turskoj, saznali su da poznati glazbenik više nema nekretninu u Istanbulu. Vilu na Bosporu, u elitnom dijelu Istanbula, gdje su nekretnine najskuplje, kupio je prije točno deset godina, o čemu su tada brojni mediji izvještavali. Nekretnine u ovom kvartu jednog od najljepših gradova u Europi stoje oko milijun i pol eura, a Bregović je za svoje iskeširao čak dva milijuna. No, za sada nije poznato za koliko ga je prodao.

image

Goran Bregović

Damjan Tadic/Cropix

Bivše imanje obitelji Bregović s jedne strane gleda na tjesnac koji razdvaja Europu i Aziju, a s druge na šumu.

- Prije nekog vremena pričalo se da Brega ima kuću ovdje u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. Nitko od naših ne posjeduje nekretninu u tom dijelu Bospora, pa je svoju najvjerojatnije prodao. Ne znam detalje, ali znam cijeli kvart. Ovdje živim 30 godina i znao bih da on još uvijek ima kuću. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na europskoj obali Bospora, ali posljednjih godina nisam ga viđao ovdje u Istanbulu - kaže agent za nekretnine, porijeklom iz Srbije, koji živi u Istanbulu i prodaje luksuzne vile i stanove.

Iako se slavni član Bijelog dugmeta nije javio na upit Kurira, poznato je da Bregović ima kuće po cijelom svijetu: u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. Prepoznatljiva je ličnost u Turskoj, a popularnost mu je donijela suradnja s Emirom Kusturicom na filmovima "Dom za vješanje", "Arizona Dream" i "Underground". Prije godinu dana radio je glazbu za predstavu "Mustafa", za koju je scenarij napisao i režirao turski novinar Kan Dundar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:59