EMILY RATAJKOWSKI

Gola i u 33. tjednu trudnoće: ‘Ponekad se osjećam kao medo Winnie zvani Pooh u ljudskom obliku‘

Znam da će mi vrlo brzo nedostajati ovaj trbuh i svi bebini udarci koje u njemu osjećam, napisala je manekenka na Instagramu
Emily Ratajkowski
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Slavna manekenka Emily Ratajkowski, jedna od najljepših žena svijeta, sa suprugom, glumcem i producentom Sebastianom Bear-McClardom (40), čeka prvo dijete, a da joj trudnoća odlično stoji, dokazuju i najnovije fotografije kojima se atraktivna brineta pohvalila na Instagramu.

Nakon što je prije nekoliko dana pozirala gola u kupaonici, sad je s pratiteljima podijelila i profesionalne crno-bijele snimke za koje je zaslužan nizozemski fotografski dvojac - Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

Emily je rukom prekrila grudi i ponosno pokazala figuru u 33. tjednu trudnoće.

- Ponekad se osjećam kao medo Winnie zvani Pooh u ljudskom obliku, a drugi put sam poput božice plodnosti sa sočnom guzom... U svakom slučaju, znam da će mi vrlo brzo nedostajati ovaj trbuh i svi bebini udarci koje u njemu osjećam - napisala je 29-godišnja Emily nakon što je na društvenim mrežama objavila provokativni selfie koji je snimila gola ispred kupaonskog ogledala.

- Stvaranje obitelji nevjerojatno je iskustvo koje ti otvara oči, zbilja se osjećam sretnom. Ne znam kakvo će biti majčinstvo, ipak mi je ovo prvi put, a sve žene imaju toliko različita iskustva i perspektive. Zato je najbolje samo vjerovati u ovaj proces, prepustiti se i vidjeti kamo će me odvesti ovo životno putovanje - izjavila je nedavno Ratajkowski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:01