OMAKLI SE PROMILI

Godinu dana nije ni pila ni pušila da sačuva glas pa se sad raspustila... Jedva je hodala!

Cijelo vrijeme se blaženo smiješila, dobacivala okupljenima razne fore, jedva je ravno hodala...
Dua Lipa
 Rebels4causes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dua Lipa (25) snimljena je kako tetura na izlasku s rođendanske zabave prijatelja u restoranu The Nice Guy u zapadnom Hollywoodu.

Dečka Anwara Hadida (21) držala je čvrsto za ruku dok je pazila da ne padne, a lice je neuspješno skrivala od paparazza. Cijelo vrijeme se blaženo smiješila, dobacivala okupljenima razne fore, a Anwar nije baš izgledao presretno u ulozi tjelohranitelja dok ju je vukao za ruku i pazio da ne padne jer su joj se noge zaplitale.

image
The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica, koja je poznata po razgolićenim izdanjima, ovaj put je na sreću bila u topu, širokim trapericama i tenisicama, pa je lakše održavala ravnotežu.

Anwar, brat svjetskih poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid, bio je prilično ozbiljan i nije mu se svidjelo škljocanje fotoaparata. Kad je par ušao u automobil moglo se vidjeti da je pjevačica u povišenom raspoloženju. Dua i Anwar u vezi su posljednje dvije godine, a ona se lani na početku lockdowna pohvalila kako je smanjila alkohol i cigarete da 'sačuva glas'. No očito je to vrijeme prošlo.

image
Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Posljednjih mjeseci Dua Lipa niže poslovne uspjehe. U ožujku je osvojila nagradu Grammy 2021. za najbolji pop vokalni album "Future Nostalgia".

Iako je album izdala usred prvog lockdowna zbog pandemije, kockanje se isplatilo. Prema pisanju britanskih medija, njezina tvrtka Dua Lipa Limited u posljednjih godinu dana povećala je dobit za nevjerojatnih 8 milijuna funti, čime se bogatstvo povećalo na 18,5 milijuna, dok je Dua Lipa Live LLP zaradila još dodatnih 2 milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:33