NE DA JOJ SE

GODINE OSTAVILE TRAGA I NA NAJLJEPŠOJ HOLIVUDSKOJ DIVI Izgubila volju za osmijehom: 'Živciraju me, sve se promijenilo kad sam rodila kćer...'

 
 Profimedia, Bauer Griffin

Penelope Cruz (43), španjolska glumica koja slovi za jednu od najljepših i najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, tijekom najnovijeg pojavljivanja u javnosti još je jednom otkrila svoju bezvoljnu, gotovo živčanu stranu.

Iako bi joj na tijelu, koje je istaknula u zanosnoj zelenoj haljini, pozavidjele duplo mlađe, osmijeh je iz nje na posebnom emitiranju filma "Loving Pablo" u The London Hotelu u Kaliforniji bilo teško vidjeti.

Universal Pictures Home Entertainment Content Group's
Profimedia, Bauer Griffin

Inače, "Loving Pablo" ("Voleći Pabla"), gangsterska je i biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Film prikazuje uspon i pad kolumbijskog narko šefa, zloglasnog Pabla Escobara Gaviria, a Penelope Cruz glumi njegovu ljubavnicu.

Na prikazivanju filma za posebnu publiku Penelope je kratko obavila fotografiranje i povukla se prema svom mjestu. Tek poneki kiseli smiješak mogao se probati iz fotografija, no to i ne čudi s obzirom na to da je glumica više puta priznala da više nema dobar odnos s novinarima i da joj se sve manje sviđaju pitanja koja joj se postavlja tijekom dugogodišnje karijere.

16 September 2018 - West Hollywood, California - Penelope Cruz.
Profimedia, TEMP Sipa Press

- Novinari me stalno ispituju o dobi, još od kad sam imala 22 godine. Pitaju me "je li me strah starenja", a to je ludo pitanje i sad, a kamoli s 22 godine - kazala je prošle godine za Interview magazine.

- Kad god mi netko spomene godine pomislim "Koji vrag?!" Ne želim takvim pitanjima dati ni dvije minute svog vremena! Zlo mi je od toga - govorila je tada, a njezina bezvoljnosti se često osjećala posljednjih godina kad bi je pitali i koja je tajna njezine ljepote i izgleda.

Penelope je kazala i da su joj se stavovi o mnogim temama i načinu na koji je se prikazuje u medijima promijenili kad je rodila svoju kćer Lunu (koja sad ima 5 godina). Iako ima i sina Lea (7), priznala je da je danas puno umjerenija u javnosti jer ne želi svoju kćer učiti da uvijek mora biti lijepa i zabavna za okolinu samo da bi se svidjela ljudima. Više fotografija glumice pogledajte u našoj galeriji!

Galerija: Penelope Cruz na eventu filma "Loving Pablo"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:42