STEPHANIE I D.J.

Glumile su sestre u hit seriji ‘Puna kuća‘, no u stvarnom životu nisu u tako dobrim odnosima

Candace je izjavila kako se želi fokusirati na projekte koji prikazuju tradicionalni brak, što se Jodie očito nije svidjelo

Jodie Sweetin i Candace Cameron-Bure 2019.

 Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Zvijezda serije ‘Puna kuća‘ Candace Cameron Bure prestala je pratiti kolegicu Jodie Sweetin na Instagramu nakon što je Sweetin branila plesačicu i glumicu JoJo Siwu od Bureinih komentara o tradicionalnom braku.

image

JoJo Siwa 2021.

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Bure (46) i Sweetin (40) proslavile su se glumeći sestre u hit seriji iz 80-ih ‘Puna kuća’, no u stvarnom životu očito nisu u dobrim odnosima.

image

Serija ‘Puna kuća‘

/Photo12 Via Afp

Pobožna kršćanka, Bure, našla se na meti kritika zbog intervjua koji je objavljen ranije ovoga mjeseca. Naime, glumica je rekla da se želi fokusirati na projekte koji prikazuju tradicionalni brak.

Pjevačica, glumica i plesačica, JoJo Siwa (19) zatim je podijelila naslov članka ‘Plan Candace Cameron Bure za novi kabelski kanal: Bez homoseksualaca‘.

- Ne mogu vjerovati nakon svega što se dogodilo prije samo nekoliko mjeseci, da ona ne samo da bi napravila film s namjerom da isključi LGBTQIA+, nego bi onda i govorila o tome u tisku. Ovo je nepristojno i vrijeđa cijelu jednu zajednicu ljudi, napisala je Siwa.

Sweetin je odgovorila u komentarima na njezinu objavu napisavši ‘Znaš da te volim‘ zalijepivši dva emotikona srca, a Bure je zatim izjavila kako su je mediji krivo predstavili.

- Imam jednostavnu poruku. Svejedno te volim. Svima koji ovo čitaju, bilo koje rase, vjere, seksualnosti ili političke stranke, uključujući one koji su me pokušali maltretirati vrijeđanjem, volim vas, zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:54