BORBA S BOLEŠĆU

Glumici iz ‘Teorije velikog praska‘ dijagnosticiran rak pluća: ‘A nikad u životu nisam zapalila cigaretu‘

Objavila je video na TikToku s namjerom da obavijesti svoje pratitelje o trenutačnom zdravstvenom stanju

Kate Micucci u bolnici

 Instagram/tiktok/screenshot/

Kate Micucci, najpoznatijoj po ulozi u hit sitcomu "Teorija velikog praska", dijagnosticiran je rak pluća.

Prema New York Postu, U subotu je 43-godišnja Micucci objavila video na TikToku s namjerom da obavijesti svoje pratitelje o trenutačnom zdravstvenom stanju.

image

Kate Micucci

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Pozdrav svima, ovo nije TikTok, ovo je ‘Sick Tok‘. U bolnici sam, jučer sam imala operaciju raka pluća s kojim se borim - rekla je.

- Dijagnosticirali su ga jako rano. Čudno je da sam oboljela, jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu, pa me itekako iznenadilo - nastavila je glumica.

Glumica i komičarka, koja ima trogodišnjeg sina sa suprugomt glazbenikom, 38-godišnjim Jakeom Sinclairom (koji je napisao pjesme i producirao umjetnike kao što su Taylor Swift, Weezer i Panic! At the Disco), glumila je Lucy u popularnom CBS-ovom sitcomu.

image

Kate Micucci kao Lucy u popularnoj seriji

Monty Brinton/Everett/Profimedia/Monty Brinton/everett/profimedia

Prisjetimo se, Lucy je Raj (Kunal Nayyar) upoznao na zabavi za samce, a tijekom 6. sezone "Teorije velikog praska" su završili zajedno. Ubrzo, pred kraj sezone, ona ga je napustila. Doduše, i dalje se pojavljivala u 7. sezoni te se vratila u 10. sezoni. Također se pojavila u seriji "Scrubs", "Raising Hope" i "Steven Universe", a posuđivala je glas Velmi u franšizi "Scooby-Doo" od 2015. godine.

image

Kate Micucci u bolnici

Instagram/screenshot/

U odjeljku s komentarima ispod videa, pojasnila je kako je saznala za svoju dijagnozu.

- U nalazima krvi jedna se stvar pokazala jako visokom...Bio je to HCRP...Nisam bila sigurna što je to točno bilo, ali sam pretpostavljala da bi to mogla biti neka vrsta upale - napisala je Micucci. Ubrzo je otišla doktoru na pretrage, skeniranje srca i pluća, gdje je rak i otkriven. Velik broj obožavatelja joj je pružio podršku putem komentara na društvenim mrežama.

image

Kate Micucci u bolnici

Tiktok/screenshot/

- Sretan sam zbog ranog otkrivanja bolesti. Izliječi se kako spada - napisao je jedan obožavatelj u komentarima, dok je drugi napisao da mu je "izrazito drago zbog ranog otkrivanja bolesti". Nadalje, savjetovali su joj da se "puno odmara i bude nježna prema sebi".

- Vjerojatno ću se sporo kretati nadolazećih nekoliko tjedana, ali onda ću se vratiti - rekla je Micucci u videu.

- Zašto još uvijek pričam... jer sam na drogama! - ovim je riječima privela svoju objavu na TikToku kraju.

Micucci je video završila prizorom kako hoda bolničkim hodnikom spojena na intravenoznu injekciju i hvali izgled bolnice medicinskoj sestri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:49