ŽELI VEZU

Glumica otvorila dušu: ‘Već pet godina nisam imala nikoga, ali ne osjećam se usamljeno‘

Charlize Theron nema ništa protiv odlaska na spojeve s potencijalnim partnerima koje joj predlože njezini prijatelji
 Valerie Macon

Jedna od najljepših hollywoodskih glumica današnjice Charlize Theron već pet godina nije u vezi. Plavokosa oskarovka otvoreno je priznala svojoj kolegici u Drew Barrymore u njezinom showu, govoreći o svom privatnom životu u kontekstu majčinstva, točnije kako usklađuje veze s odgojem kćeri, 8-godišnjom Jackson te petogodišnjom August.

- Već pet godina sam slobodna, što ne znači da više u životu neću biti u vezi. Ali meni je u životu toliko dobro, da mi ne pada na pamet pristati na išta manje - kazala je 45-godišnja Theron dodajući kako je i dalje nema ništa protiv odlaska na spojeve s potencijalnim partnerima koje joj predlože njezini prijatelji.

image
Jean-baptiste Lacroix

- No, iskreno ni najmanje se ne osjećam usamljenom - uzvratila je glumica čija posljednja veza je bila ona sa Seanon Pennom koja je potrajala tri godine. Theron se posvetila majčinstvu.

- Velika je obaveza i puno posla biti roditelj. Ali navečer kada legnem u krevet pomislim kako ne bih željela da je moj dan izgledao iole drugačije - zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:38