SMRTONOSNI DOGAĐAJ

Glumica otkrila šokantno iskustvo: ‘To mi je mogla biti prva, ali i zadnja uloga. Svi su trčali i spašavali živu glavu‘

I dok je svatko trčao u svom smjeru i spašavao glavu, tada mala Jodie je samo promatrala što se događa

Jodie Foster

 Joel Saget/Afp

Jodie Foster otkrila je šokantno iskustvo koje je imala s lavom tijekom snimanja Disneyevog filma "Napoleon i Samantha" iz 1972. "Sve čega se sjećam jest da sam vidjela grivu kako se okreće i onda me podigao, protresao u ustima i okrenuo", prenosi New York Post riječi glumice.

I dok je svatko trčao u svom smjeru i spašavao glavu, tada mala Jodie je samo promatrala što se događa. "I gledam kako svi odlaze govoreći ‘što se događa‘", našalila se Foster koja je u početku mislila da cijela ekipa reagira na potres zbog podrhtavanja.

image

Jodie Foster, Olivia Colman i Graham Norton

Matt Crossick/Pa Images/Profimedia/Matt Crossick/pa Images/profimedia

Spasio ju je vodič lavova jer je lav, na sreću, bio dobro istreniran. Nezaboravno iskustvo potreslo je, ali i nasmijalo, Grahama Northona, Oliviju Colman, Wandu Sykes i Lorraine Kelly. To je mogla biti prva i zadnja Fosterina uloga, ali nije.

Foster se vratila na male ekrane u novom nastavku "Pravog detektiva: Noćna zemlja" na HBO-u. Četvrta je sezona premijerno prikazana prošlog mjeseca, radnju vode detektivke koje istražuju nestanak osam muškaraca koji su provodili misteriozne znanstvene studije u udaljenoj regiji Aljaske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:59