DRAMA NA SETU

Glumica Kate Beckinsale usred snimanja novog filma hitno prebačena u bolnicu u Las Vegasu

Zasad nije poznato je li se 48-godišnja glumica ozlijedila na setu obiteljske drame ili u hotelu u kojemu je odsjela
Kate Beckinsale 
 Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Engleska glumica Kate Beckinsale, kojoj je svjetsku slavu 2001. donijela uloga u holivudskom blockbusteru "Pearl Harbor", trenutačno u Las Vegasu snima novi film "Prisoner's Daughter", no čini se kako će neko vrijeme morati izostati sa seta.

Prema pisanju TMZ-a, lijepa glumica završila je u bolnici zbog nesnosnih bolova u leđima. Zasad nije poznato je li se 48-godišnja Kate ozlijedila na snimanju spomenute obiteljske drame redateljice Catherine Hardwicke ili u hotelu The Signature at MGM Grand, u kojemu je odsjela.

Izvori bliski Beckinsale u petak su rekli kako je ona još na odjelu hitne, a njezino trenutačno stanje i dalje nije poznato. Dodaju kako su je leđa "uhvatila" oko 10:30 ujutro, što je zahtijevalo brz odlazak u bolnicu.

Otkako je zbog snimanja stigla u Las Vegas, Kate na društvenim mrežama redovito dokumentira sve vezano uz svoj boravak ondje. S pratiteljima je podijelila brojne testove na covid-19 koje je morala napraviti, a požalila se i na vrućinu u tom najvećem gradu Nevade.

U filmu "Prisoner's Daughter" glume i Brian Cox, Tyler Ritter te Ernie Hudson. Cox utjelovljuje bivšeg osuđenika Maxa, koji se nakon izlaska iz zatvora ponovno pokušava povezati s kćeri (Beckinsale) i unukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 00:31