TEŠKO MU PALO

Glumcu (56) zabunom poslali platnu listu 27-godišnjeg kolege: ‘Bio je to ogroman novac. A to je samo bonus!‘

Hollander je ogorčeno dodao da je zvijezda Spider-Mana u to vrijeme imala samo ‘dvadesetak godina‘

Tom Hollander i Tom Holland

 Profimedia/

Engleski glumac Tom Hollander otkrio je da je jednom prilikom greškom dobio uvid u platnu listu zvijezde Spider-Mana, vrlo sličnog imena, Toma Hollanda (27).

Dok je gostovao u emisiji "Late Night With Seth Meyers", 56-godišnji glumac, poznat po ulozi u hit seriji "Bijeli lotos", priznao je da su njihova gotovo identična imena i prezimena dovela do zabune. Dodatno, našalio se da su ih zamijenili u "nevizualnom kontekstu".

Hollander se našalio da mu je "vrlo teško" palo to što su ga zamijenila za Toma Hollanda, koji je 29 godina mlađi od njega, jer je "on bio prvi ovdje".

image

Tom Holland

John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Poznati glumac čudio se tome koliki je velik iznos Holland dobio, unatoč tome što je to bio samo mali dio njegove naknade koju je zaradio glumeći u "Osvetnicima". Nadalje, Hollander je objasnio da je do zabune s platnim listom došlo tijekom razdoblja kada je oba glumca nakratko zastupala ista agencija za talente, prenosi Daily Mail.

image

Tom Hollander

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Poznati glumac se tada osjećao "moćno" nakon što je od BBC-a dobio 30 tisuća funti za glavnu ulogu u BBC-evoj seriji "In The Loop", no s nogu ga je oborio mail koji je zaprimio. Naime, spomenuti je mail bio svojevrsno savjetovanje o njegovom "prvom bonusu za Osvetnike".

- U tom trenutku mi je kroz glavu prošlo da nisam glumio u ‘Osvetnicima‘ - prisjetio se i nasmijao publiku u studiju. Hollander je dodao da se radi o "zapanjujućoj količini novca". No, pojasnio je da platni list nije bio plaća zvijezde Spider-Mana, već se odnosio samo na njegov "prvi bonus".

Nadalje, objasnio je da se radilo o sedmeroznamenkastom iznosu. Meyers je prihvatio šalu i dodao da je iznos toliko velik da su ga "morali poslati u dva e-maila".

Hollander je ogorčeno dodao da je zvijezda Spider-Mana u to vrijeme imala samo "dvadesetak godina".

- Dakle, moj osjećaj samodopadnosti vrlo je brzo nestao - rekao je s ozbiljnim izrazom lica, no istaknuo je kako ga ništa ne čudi jer je to na kraju krajeva, "showbusiness".

image

Tom Hollander

Lev Radin/Zuma Press/Profimedia/Lev Radin/zuma Press/profimedia

Hollander se, inače, pojavio u nekoliko velikih filmova, uključujući verziju "Ponosa i predrasuda" iz 2005., a glumio je Lorda Cutlera Becketta u vrlo popularnoj franšizi "Pirati s Kariba".

Također je imao hvaljene uloge u Gosford Parku, spomenutoj In The Loop, The Night Manager i drugoj sezoni "Bijelog lotosa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:22