IN MEMORIAM

Glumci iz ‘Prijatelja‘ planiraju posebni ‘oproštaj od Chandlera‘: Šuška se gdje bi to moglo biti...

Matthew Perry je pronađen mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi krajem listopada

Glumci serije ”Prijatelji”

 Lee Celano/Afp

Poznati glumci iz hit serije “Prijatelji” - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc i David Schwimmer navodno su u ranim pregovorima da odaju počast svom pokojnom kolegi Matthewu Perryju na nadolazećoj dodjeli Emmy nagrada u siječnju, prenosi Daily Mail.

Glumci navodno žele podijeliti svoja intimna sjećanja na Perryja, koji je u poznatom sitcomu glumio Chandler Binga i odati mu počast koju s pravom zaslužuje.

Podsjećamo, glumac je pronađen mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi krajem listopada, u dobi od 54 godine. Uzrok njegove smrti nije poznat, budući da se čekaju rezultati toksikološkog izvješća.

image

Matthew Perry

Matt Baron/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/

- Kad je riječ o njegovoj smrti, emocije su još uvijek uzburkane i situacija je vrlo osjetljiva, što je potpuno razumljivo. Ali Jen, Lisa i ostatak glumačke postave žele mu javno odati počast u nekom trenutku, koju s pravom zaslužuje. Priča se da će to učiniti na dodjeli Emmyja sljedeće godine - rekao je izvor za Daily Mail.

Iako će Perryja vjerojatno spomenuti u dijelu "In memorium”, izvor Daily Maila tvrdi da bi glumci također željeli podijeliti svoja sjećanja na pozornici.

image

Matthew Perry i Jennifer Aniston

Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tammie Arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

- Svi bi se voljeli okupiti na pozornici kako bi razgovarali o njemu, podijelili sjećanja na njega i poručili svijetu o čovjeku kakav je bio u stvarnom životu. Ako se svi mogu složiti oko dostojne počasti i dobiti blagoslov njegove obitelji, apsolutno će se okupiti kako bi tu noć učinili posebnim trenutkom za Matthewa i sve koji su ga voljeli - objasnio je izvor.

Informacije o odavanju počasti stižu nekoliko dana nakon što su se glumci na društvenim mrežama oprostili od Perryja u nizu objava na društvenim mrežama.

image

Matthew Perry i Matt Le Blanc

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Dodjela Emmya trebala bi se održati 15. siječnja u Peacock kazalištu u Los Angelesu. Perry je tijekom života bio nominiran za pet Emmy nagrada, uključujući i za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji 2002. godine, za ulogu Chandlera u seriji Prijatelji.

Također je dva puta bio nominiran za najboljeg gostujućeg glumca u seriji Zapadno krilo tijekom 2003. i 2004. godine.

image

Lisa Kudrow i Matthew Perry

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
image

Matthew Perry i Courteney Cox

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:59