MAHNITO VJEŽBANJE

Glumac očarao fanove videom s treninga: ‘Moram nabaciti više mišića nego za ulogu Thora‘

Omiljeni Australac, filmski Thor, pokazao je kako se priprema za ulogu hrvačke legende Hulka Hogana u biopicu koji priprema Netflix
Chris Hemsworth
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Više od pet milijuna ljudi pogledalo je video s boksačkog treninga Chrisa Hemswortha (37) u prvih 12 sati od objave na glumčevom Instagram profilu. Omiljeni Australac, filmski Thor, pokazao je kako se priprema za ulogu hrvačke legende Hulka Hogana u biopicu koji priprema Netflix.

Još tijekom ljeta zgodni glumac objavio je kako će igrati Terryja Genea Bollea ili Hulka Hogana.

- Možete misliti da će priprema za tu ulogu biti suludo fizička - rekao je tada Hemsworth.

image
Afp/Afp/Profimedia

- Morat ću ojačati više no ikad dosad, više no što sam "nabacivao mišiće" za ulogu Thora - dodao je.

Iako nije poznato kada bi se film trebao prikazati, pa čak ni je li snimanje počelo ili tek počinje sljedeći mjesec, komentari i broj pregleda snimke iz dvorane u kojoj je Chrisu sparing partner trener Luke Zocchi, pokazuju da publika jedva čeka vidjeti priču o Hoganu, kultnom WWE borcu, živopisnom liku koji se okušao i u glumi i bio zvijezda realityja. Naravno, među tih pet milijuna koji su zavirili u dvoranu mnogo je i onih kojima je video zanimljiv ponajprije zbog savršenog torza lijepog Chrisa.

Koliko Hemsworthu dobro ide trening, pokazala je i duhovita reakcija njegova imenjaka Chrisa Pratta, koji također glumi u filmu o Hoganu. Pratt je zamolio Hemswortha da prestane vježbati.

image
Instagram

- Hej, frende, baš sam se čuo sa svojim trenerom, i kaže da moraš prestati trenirati. Kako ćemo biti u istom filmu, on ne želi da stojim pokraj tebe ako budeš tako izgledao. Tako ću brzinski morati nabaciti 15 kila. Cool. Baš ti hvala - našalio se Pratt.

Hemsworth, uz bildanje mišića i pokoji aperkat, trenutačno u rodnoj Australiji snima distopijski triler "Escape From Spiderhead", u kojem uz njega glume i Miles Teller i Jurnee Smollet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:55