HVALIO SE TESLAMA

Gledatelji Netflixova novog hita ismijali Elona Muska: ‘Pa čovječe, ti nisi ni pogledao film‘

U jednoj sceni bračni par nailazi na kolonu nagomilanih samovozećih Tesli

Prizor iz filma

 Netflix - Esmail Corp. - Higher/Afp/Profimedia/Netflix - Esmail Corp. - Higher/afp/profimedia

Među gledateljima Netflixa, napose onima koji su pogledali najnoviji film ‘Leave The World Behind‘, krenula je burna rasprava o jednoj sceni, a u nju se uključio i Elon Musk, čiji su automobili Tesle korišteni u jednoj napetoj sceni.

Postapokaliptični triler redatelja Sama Esmaila u četiri dana uspio je pridobiti brojne poklonike i zasjesti na prvo mjesto ljestvice najgledanijih naslova na popularnoj streaming platformi.

Film snimljen po romanu Rumaana Alama, a u produkciji Baracka i Michelle Obame, prati društvo, točnije dvije obitelji, u trenutku kada se svijet suočava s kibernetičkim napadom neslućenih razmjera.

Elon Musk komentirao je spomenutu scenu iz filma, no čini se da ga ipak nije pogledao, kako su primijetili neki korisnici X-a.

U jednoj sceni bračni par, kojeg glume Julia Roberts i Ethan Hawke, nailazi na kolonu nagomilanih samovozećih Tesli. Jedva izbjegnu sudar s jednim takvim vozilom.

Musku se nije baš svidjela, pa je prizor prokomentirao na X-u.

- Tesle se mogu puniti čak i preko solarnih panela, čak i ako se svijet pretvori u Mad Max i više ne bude benzina, komentirao je.

Osnivač Tesle htio je istaknuti kako automobili Tesla mogu preživjeti apokalipsu bez električne energije – ali očito nije gledao film. U filmu ‘Ostavi svijet za sobom‘, Tesle bez problema voze, samo je problem što ih je netko hakirao, pa jure cestama.

- Lik očito nije pogledao film, napisao je jedan korisnik.

- Najbolja stvar kod filma je što je uzrujala Muska, napisao je drugi.

Jedan je korisnik ipa primijetio da je Elon Musk znao da će njegovi filmovi biti korišteni u filmu, jer su ga producenti morali pitati za dozvolu, i podijelio link koji svjedoči o tome.

Redatelj Esmail ranije je govorio o sceni s Teslama rekavši da je je to bio vrlo zabavan dan na snimanju.

- Neću se pretvarati da nismo koristili CGI efekte, ali smijem reći da smo uništili nekoliko automobila Tesla, ispričao je Sam Esmail.

image

Prizor iz filma

Netflix - Esmail Corp. - Higher/Afp/Profimedia/Netflix - Esmail Corp. - Higher/afp/profimedia
image

Prizor iz filma

Netflix - Esmail Corp. - Higher/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:23