BRČKA SE U PLIĆAKU

Glavni suparnik Jamesa Bonda odmara na Braču! S curom se kupa na javnoj plaži i uživa u hrani

Ovaj mladi glumac produljio je listu poznatih koji su ovog ljeta odlučili posjetiti Hrvatsku
Rami Malek i Lucy Boynton
 Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Oskarovac Rami Malek, koji će u novom filmu o Jamesu Bondu naziva "No Time to Die" zaigrati glavnog negativca, Safina, o kojemu se još ne zna mnog, trenutačno ljetuje u Sutivanu na otoku Braču.

image
Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Holivudski glumac, koji je Oscara dobio za ulogu u filmu “Bohemian Rhapsody”, zamijećen je kako se kupa i sunča na jednoj od sutivanskih plaža.

S 39-godišnjem Malekom je njegova 26-godišnja djevojka Lucy Boynton koju je upoznao na snimanju filma "Bohemian Rhapsody", u kojem je glumio legendarnog Freddieja Mercuryja.

image
Photo Credit: Courtesy Twentieth Century Fox

Odmara se u posve ležernom izdanju, stigao je s kapom i sunčanim naočalama na glavi, a u takvom opuštenom izdanju bilo teško uopće prepoznati među ostalim kupačima na javnoj plaži. Stoga ni ne čudi što nitko nije uočio da se kod nas odmara već tri tjedna. Par se nalazi u Sutivanu na otoku Braču, a zajedno borave u vili u društvu prijatelja.

Večere provode klasično, kao i svi turisti, istražuju grad, šetnicu, sjede u restoranu bez tjelohranitelja i velike tajnosti bez pompe kakvu smo vidjeli pri posjeti Beyoncé i Jay-Z-ja koji su jučer otišli iz Hrvatske. Malek izbjegava obožavatelje, ako ga slučajno prepoznaju i odbija se s njima fotografirati jer se ne želi izlagati javnosti, kako bi doista mogao uživati u odmoru.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Malek je rođen u Los Angelesu u obitelji doseljenika iz Egipta. Osim što je fantastično utjelovio Freddieja Mercuryja, poznat je i po ulozi hakera u američkoj tv seriji “Mr. Robot” za što je 2016. godine dobio nagradu Emmy za najboljeg dramskog glumca u seriji.

- Bilo je to lijepo vrijeme. Rijetka je prilika da zastanete i odmaknete se od uobičajene svakodnevice - rekao je Malek prije nekoliko dana u Zoom intervjuu za South China Morning Post. Objasnio je novinarki da se trudi maksimalno iskoristiti slobodno vrijeme čitajući i odlazeći u šetnje.

- Pokušavam se na trenutak distancirati od tehnološkog svijeta - rekao je Rami Malek.

image
Andreas Rentz

Ovaj mladi glumac produljio je listu poznatih koji su ovog ljeta odlučili posjetiti Hrvatsku. Ovog su ljeta našom obalom prokrstarili Beyoncé i Jay-Z, Magic Johnson, Rod Stewart, Dan Bilzerian, Vladimir Kličko

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:06